Madonna konserinde cep telefonlarını yasakladı
ÜNLÜ STİLİ

Madonna konserinde cep telefonlarını yasakladı

Pop süperstarı Madonna, Londra'daki en son performansında hayranlarına "telefonları kapattırdı" ve izleyicilerdeki tüm cep telefonlarını yasakladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 31 Ocak 2020

ABD'li ünlü şarkıcı Madonna (62) 'Madame X' dünya turu kapsamında önceki gün İngiltere'nin başkenti Londra'da konser verdi. Madonna'nın isteği üzerine konser alanında telefon ve akıllı saat kullanılması yasaktı. Bu nedenle izleyiciler telefonlarını konser alanının girişinde, görevliler tarafından verilen bir kılıfın içerisine koydu. Bu kılıflar sadece görevlilerin açabileceği şekilde kilitlendi.

61 yaşındaki yıldız, Londra Palladium'daki Madame X şovu sırasında akıllı saat kullanımını da yasakladı ve hayranlardan torbalarda "telefonlarını kilitlemeleri" istendi.

London konserine katılan hayranların tepkisi olumlu görünüyordu ve bazı Twitter kullanıcıları tarafından telefon yasağı memnuniyetle karşılandı.

Bir hayranı Twitter'da şöyle yazdı: "Madonna'nın konserinde telefon olmaması kuralını sevdim Bu, insanların tüm geceyi telefondan seyretmek yerine şovu izlemesi ve eğlenmesi anlamına geliyor."

Madonna, telefon yasağını turnesine New York'ta başladığı eylül ayından bu yana uyguluyor. Benzer telefon yasaklama yöntemini daha önce Alicia Keys ve Guns N' Roses uygulamıştı.