Prenses Beatrice'in düğünü Windsor Castle'da olmayacak
ÜNLÜ STİLİ

Prenses Beatrice'in düğünü Windsor Castle'da olmayacak

Yakın zamanda nişanlanan Prenses Beatrice'e Kraliçe tarafından çok özel bir düğün mekanı teklif edildi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Şubat 2020

Görünüşe göre Prenses Beatrice bu yıl beklendiği gibi Windsor'da evlenmeyecek.

Yakın tarihin en yüksek profilli kraliyet düğünlerinden üçü (Kız kardeşi Prenses Eugenie ve Jack Brooksbank'ın; Gabriella Windsor ve Thomas Kingston; ve elbette Sussex Dükü Harry ile Düşesi Meghan'ın) Windsor Kalesi'ndeki St George Şapeli'nde gerçekleşti. Bu yüzden Prenses Beatrice ile nişanlısı Eduardo Mapelli Mozzi'nin de burada evleneceğini varsayılıyordu.

Bununla birlikte, Kraliçe'nin torununa Buckingham Sarayı yerine çok özel bir mekan sunduğu bildirildi. Haber henüz kraliyet ailesi tarafından resmi olarak doğrulanmadı, ancak doğruysa, William ve Kate'in 2011'deki nikâhlarından bu yana saraydaki ilk düğün resepsiyonu olacak.

Beatrice ve Eduardo'nun gerçek düğün töreninin henüz adlandırılmamış olan merkezi bir Londra kilisesinde gerçekleşeceği bildiriliyor. William ve Kate, Westminster Manastırı'nda evlendi, ancak önceki resmi Londra nikâhları - Charles ve Diana gibi - St Paul Katedrali'nde yapılmıştı.

Meghan ve Harry'nin kıdemli kraliyet ailesi olarak geri adım atma kararının ardından, Prensesler Beatrice ve Eugenie'nin ileri adım atmaya ve sorumluluklarının bir kısmını üstlenmeye yardımcı olabileceği düşünülüyor.