Gossip Girl'ün oyuncu kadrosu açıklandı
ÜNLÜ STİLİ

Gossip Girl'ün oyuncu kadrosu açıklandı

Gossip Girl dizisinin yeniden çevriminde Emily Alyn Lind, Whitney Peak, Eli Brown, Johnathan Fernandez ve Jason Gotay yer alacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Mart 2020

2000'li yıllara damga vuran Gossip Girl (Dedikoducu Kız) geri dönüyor. Orjinal diziden 8 yıl sonrasını antalacak yeni Gossip Girl'de başrollerde yer alacak isimler açıklandı: Emily Alyn Lind, Whitney Peak, Eli Brown, Johnathan Fernandez ve Jason Gotay.

2007-2012 yılları arasında yayınlanan Gossip Girl dizisi, Manhattan'da lüks yaşamlar süren bir grup gencin hikayesini mercek altına alıyordu. Blake Lively, Leighton Meester, Chace Crawford, Penn Badgley ve Ed Westwick'in de yıldızını parlatarak sonraki yıllarda dikkat çekici projelerde yer almalarının önünü açtı.


Blake Lively ve Leighton Meester - Emily Alyn Lind

Orijinal seride dedikoducu kızı seslendiren Kristen Bell'in yine aynı görevi üstlenecek. Yeni dizi için çalışmalara hız verilirken yeni Gossip Girl dizisi, HBO Max'te yayınlanacak ve yeni nesil New York özel okul öğrencilerini takip edecek. Gossip Girl aradan geçen yıllarda sosyal medya ve New York'un ne kadar değiştiğini de keşfedecek.

10 bölümlük yeni dizi, orijinal yapımın yaratıcıları Josh Schwartz ve Stephanie Savage'dan geliyor.