Meghan Markle ile Prens Harry Megxit sonrası ilk kez Londra'da!
ÜNLÜ STİLİ

Meghan Markle ile Prens Harry Megxit sonrası ilk kez Londra'da!

Meghan Markle ile Prens Harry kıdemli kraliyet üyesi olarak son görevlerini yerine getirmek üzere Londra'da!

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Mart 2020

Meghan Markle ve Prens Harry, Megxit yani Kraliyet ailesindeki görevlerinden ayrılma kararını açıklamalarının ardından İngiltere'de ilk kez birlikte bir etkinlikte boy gösterdi.

Kanada'ya taşınan Meghan Markle ile Prens Harry'nin son görevlerini yerine getirmek üzere Londra'ya gelmeleri herkesi büyük ilgisini çekti. Ünlü çift, Londra'da düzenlenen, spor ve macera etkinliklerindebaşarı elde eden gazileri, askerleri ve kadınları onurlandıran yılın önemli olaylarından biri olan Endeavour Derneği Ödülleri'nde boy gösterdi. Meghan ve Harry, 2018'den bu yana ilk kez bir etkinlikte yan yana yer aldı.

Etkinliğe Victoria Beckham tasarımı mavi birt elbise ve Manolo Blahnik imzalı ayakkabıdan oluşan stiliyle katılan Meghan Markle'ın görünümü hakkında İngiliz basınında övgü dolu sözler yer aldı.

Yağmurlu havada etkinliğin yapıldığı Mansion House'a şemsiye altında kol kole gelen çifti yaklaşık 50 kişilik bir kalabalık kapıda karşıladı.

Çiftin bir sonraki katılacağı son kraliyet etkinliği, Kraliçe Elizabeth, Prens Charles, Prens William ve Kate Middleton ile beraber Londra'daki Commonwealth töreni olacak.