Sussex'lerden yeni hayır kurumu: Archewell
ÜNLÜ STİLİ

Sussex'lerden yeni hayır kurumu: Archewell

Prens Harry ve Meghan Markle, kar amacı gütmeyen yeni hayır kurumlarını duyurdu: Archewell

GÜNCELLEME TARİHİ: 7 Nisan 2020

Sussex Dükü ve Düşesi, bu ayın başlarında ABD'de ticari marka evraklarını doldurduktan sonra ismini oğulları Archie'den ilham alan bir organizasyon kurdu.

31 Mart itibariyle Kraliyet görevlerinden resmi olarak çekilen çift, kar amacı gütmeyen kurumları Archewell hakkında detayları paylaştı. Prens Harry ve Meghan Markle, resmi bir duyuru yapmaya hazır olana kadar bilgilerin gizli kalacağını ummuşlardı, ancak evrakların kamu malı olması nedeniyle bir anda ortaya çıktı.

Sussex'ler oğullarının isminden ilham adıklarını belirtirken, "Sizin gibi odak noktamız küresel Covid-19 salgınıyla mücadele çabalarını desteklemek. Archewell, eski bir güç ve eylem kelimesini ve her birinin üzerine çizmemiz gereken derin kaynakları çağrıştıran bir isim." açıklamasında bulundu.

Her şey tamamlandığında, Harry ve Meghan bu yılın ilerleyen zamanlarında yaza yaklaştıkça gelecekteki çabalarının gerçek ayrıntılarını paylaşmayı planlıyorlar. "Zamanı geldiğinde Archewell'i başlatmayı dört gözle bekliyoruz" diye ekliyorlar.