Charlize Theron Covid-19 ve aile içi şiddetle mücadele ediyor
ÜNLÜ STİLİ

Charlize Theron Covid-19 ve aile içi şiddetle mücadele ediyor

Charlize Theron Covid-19 ve karantina sırasında aile içi şiddetle mücadele için 1 milyon dolar bağışta bulundu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Nisan 2020

Covid-19 pandemisinin ortasında, birçok ünlü fon yardım kuruluşlarına yardım etme konusunda adım attı ve aralarında, yeni koronavirüsün yardım çabalarına 1 milyon dolar taahhüt eden Charlize Theron var. Theron'un bağışının yarısı salgın sırasında toplumsal cinsiyete dayalı şiddete karşı mücadele için kullanılacak.

44 yaşındaki Güney Afrikalı oyuncunun, kendisinin kurduğu The Charlize Theron Africa Outreach Project adlı kuruluş ile ortakları CARE ve Entertainment Industry Foundation aracılığıyla yaptığı bağışın yarısı aile içi şiddetle mücadele eden kuruluşlara, diğer yarısı da annelerin annelik bakım deneyimlerini değerlendirmelerine olanak tanıyan, annelerden annelere destek ulaştırmayı sağlayan Together for Her adlı kuruluşa ulaştırıldı.

Charlize Theron da aile için şiddet mağdurlarından biri. Sıkıntılarla dolu bir çocukluk ve gençlik geçiren Charlize Theron 15 yaşındayken hayatının kabusunu yaşadı. Annesi Gerda Theron'un, babasını öldürmesi ile konuşan Charlize Theron "Annem kendisini savunmak için bu tehdide son verdi" ifadelerini kullanmıştı.