Gigi Hadid ile Zayn Malik ilk bebeklerini bekliyor
ÜNLÜ STİLİ

Gigi Hadid ile Zayn Malik ilk bebeklerini bekliyor

Gigi Hadid hamile! 20 haftalık hamile olan Gigi Hadid ile Zayn Malik ilk bebeklerini bekliyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Nisan 2020

Bugüne kadar bir dargın bir barışık ilişkilerini yürüten Gigi Hadid-Zayn Malik çifti ebeveynlik heyecanı yaşıyor. 25 yaşını kutlayan Hadid'in 20 haftalık hamile olduğu iddia edildi.

Dünyanın en çok kazanan modelleri arasında gösterilen Gigi Hadid ile yıllardır bir dargın bir barışık ilişki sürdürdüğü One Direction'ın eski solisti Zayn Malik dördüncü kez barışmalarının ardında mutluluğu tam anlamıyla yakaladı. Ünlü çiftin bebek beklediği iddia edildi.

Daily Mail'in haberine göre; 23 Nisan'da 25. doğum gününü kutlayan Gigi Hadid 20 haftalık hamile.

Corona virüs nedeniyle doğum gününü kendisi gibi ünlü bir model olan kardeşi Bella Hadid ve şarkıcı sevgilisi Zayn Malik ile kutlayan Gigi, önceki gün Instagram'dan paylaştığı fotoğraflarda hamileliğiyle ilgili bir ipucu vermedi.

Ancak iddialar sonrası gözler Gigi Hadid'in paylaştığı fotoğraflara çevrildi. Hadid'in göbeğini gizlemek için bol kazak giydiği öne sürüldü. Ebeveyn olmaya hazırlanan çift, 2 yıl önce 2 yıllık ilişkilerini yoğun iş temposu nedeniyle 3. kez sonlandırmıştı.

Takvimler Ocak 2020'yi gösterdiğindeyse çift, Zayn Malik'in 28'inci doğum gününü kutlamak için dışarıdaydı. İlişkilerine 4. kez şans tanıyan ikiliye Gigi Hadid'in kardeşleri ünlü model Bella Hadid ile Anwar Hadid ve Anwar'ın sevgilisi, ünlü şarkıcı Dua Lipa da katılmıştı.