Kraliyetin en küçük üyesi 1 yaşında!
ÜNLÜ STİLİ

Kraliyetin en küçük üyesi 1 yaşında!

İngiliz kraliyet ailesinin en küçük üyesi Prens Harry ile Meghan Markle'ın oğlu Archie 1 yaşına girdi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Mayıs 2020

Geçtiğimiz yıl dünyaya gelen Archie Harrison Mountbatten-Windsor bugün 1. yaşını kutluyor. Kraliyet görevlerinden çekilen Prens Harry ile Meghan Markle'ın oğlu Archie için Kate Middleton ve Prens William'ın "kensingtonroyal" adlı Instagram hesabında kutlama mesajı yayınladı.

Her ne kadar aileden resmi olarak ayrılmış olsalar da Kraliçe 2. Elizabeth başta olmak üzere aile üyeleri minik Archie'nin doğum gününü sosyal medya üzerinden kutladı. Kraliçe'nin resmi Instagram hesabından yapılan paylaşımda, Archie'nin henüz bebekken çekilen bir pozu paylaşıldı ve "Bugün 1 yaşını kutlayan Archie Mountbatten Windsor'a mutlu yıllar" mesajı paylaşıldı. Paylaşımda Kraliçe'nin yanı sıra eşi Prens Philip, anne Meghan ve baba Harry'nin yanı sıra Markle'ın annesi Doria Ragland'ın da bulunduğu bir pozun seçilmesi dikkat çekti.

Meghan Markle ve Prens Harry'nin, geçen yıl 6 Mayıs'ta dünyaya gelen oğulları Archie'nin birinci yaş gününü yeni bir fotoğrafla kutlaması bekleniyor. Ancak kraliyetle birlikte "sussexroyal" adlı sosyal medya hesaplarını da bırakan ve henüz yeni bir hesap açmayan çiftin yeni fotoğrafı nerede yayınlayacağı bilinmiyor.