Kylie Jenner emlak kraliçesi oldu
ÜNLÜ STİLİ

Kylie Jenner emlak kraliçesi oldu

Dünyada kendi servetini edinen en genç milyarder seçilen Kylie Jenner, kozmetik kraliçeliği unvanının yanına emlak kraliçeliğini de ekledi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 7 Mayıs 2020

22 yaşındaki ABD'li reality show yıldızı Kylie Jenner, birkaç hafta önce satın aldığı 36,5 milyon dolarlık Hornby Hills malikanesinin ardından şimdi de 15 milyon dolarlık yeni bir eve yatırım yaptı. Jenner'ın evi aldığı kişinin adı bilinmezken, 2018 yılında evin sahibinin ünlü şarkıcı Miley Cyrus olduğu biliniyor. Cyrus, mülkü, atlarını barındırdığı pastoral bir çiftlik olarak kullanmıştı.

Variety'nin haberine göre mülk, 20 bin metrekarelik dev bir araziye yayılmış durumda. Bu da evin Hidden Hills bölgesindeki en büyüklerden biri olduğunu gösteriyor. 1600 metrekarelik malikanenin 12 araçlık garajı, misafirhanesi, tam zamanlı güvenlik sağlamak için koruma kulübesi, tenis kortu ve havuzu bulunuyor.

Kylie Jenner, aynı zamanda 13,5 milyon dolarlık bir başka Beverly Hills malikanesinin ve California ilçesi La Quinta'daki Palm Desert tatil köyünde bir arazinin de sahibi.

Jenner, çoğunlukla 2016'da satın aldığı Hidden Hills'teki 12 milyon dolarlık malikanesinde kalıyor. Burası emlak uzmanlarına göre piyasadaki en özel ve güvenli mülklerden biri. Jenner'ın çoğunlukla yaşadığı ev, Los Angeles'ta Holmby Hills, Beverly Hills ve Bel Air'i kapsayan Platin Üçgeni denilen yerin en iyi caddesinde bulunuyor.

1700 metrekarelik malikanede yedi yatak odası, 14 banyosu, mutfak ve oturma odalı iki misafir dairesi ve ayrıca özel avlulu iki misafir dairesi yer alıyor. Jenner, çoğunlukla kaldığı bu evde zamanını iki yaşındaki kızı Stormi ve kızının babası Travis Scott ile geçiriyor.