Madonna'dan duyarlı davranış
ÜNLÜ STİLİ

Madonna'dan duyarlı davranış

Mart ayında koronavirüse yakalandığını ancak şimdi iyi olduğunu duyuran ünlü şarkıcı, aşı çalışmaları için 1,1 milyon dolar bağışladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 7 Mayıs 2020

Çin'de başlayan ve tüm dünyayı etkisine alan koronavirüs için tedavi araştırmaları tüm hızıyla devam ederken, yardım kampanyaları ve destekler de art arda gelmeye devam editor.Son olarak, mart ayında koronavirüse yakalandığını ancak şimdi iyi olduğunu duyuran Madonna, aşı çalışmaları için 1,1 milyon dolar bağışladı.

Koronavirüs antikor testinin pozitif çıktığını duyuran Madonna, hastalığı kendiliğinden atlattığını söyledi. Mayıs ayının başında "Geçen gün bir test yaptım ve antikora sahip olduğumu öğrendim" diyen Madonna, yeni sosyal medya paylaşımında, virüsü Madame X turnesi kapsamında konser vermek üzere Fransa'nın başkenti Paris'e gittiği mart ayında kaptığını açıkladı. Mart ayında Paris turnesinde hasta olduğunu, ancak şimdi iyileştiğini duyuran 61 yaşındaki Amerikalı yıldız, corona virüs tedavi çalışmaları için 1,1 milyon dolar bağışta bulunduğunu duyurdu. Madonna, sosyal medyadan yaptığımı paylaşımda, "Covid -19'un tedavisini bulmak için yapılan araştırmaları destekleyenlerden biri olduğum için şükran duyuyorum" dedi.