Kendall Jenner panik atak krizlerini anlattı
ÜNLÜ STİLİ

Kendall Jenner panik atak krizlerini anlattı

Kendall Jenner daha önce yaşadığı "çılgın panik atakları" hakkında açıldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Mayıs 2020

Kendall Jenner verdiği bir röportajda ilk kez çok genç yaşta anksiyete belirtileri yaşadığını açıkladı; "Gerçekten, gerçekten gençtim ve nefes alamıyormuş gibi hissettim ve anneme koştum ve 'Anne, nefes alamıyormuşum gibi hissediyorum. Bir şeyler yanlış olmalı" dedim.

Model, annesi Kris Jenner'in "Tabii ki beni sadece fiziksel olarak iyi olduğumdan emin olmak için bir grup doktora götürdü ve öyleydim. Kimse bana endişem olduğunu söylemedi." dedi.

Kendall, bu duyguları kontrol altında aldığını ancak model kariyeri hızla yükselmeye başlayınca kaygısının yeniden başladığını açıkladı. "Belki üç yıl önce, dört yıl önce, tamamen geri döndü ve çılgın panik atak geçiriyordum" dedi. "Sonunda bu konuda ihtiyacım olan bilgiyi aldım." ifadelerini kullandı.

24 yaşındaki model şimdi moda tasarımcılarının Ruh Sağlığı Koalisyonu için Kenneth Cole ile güçlerini birleştiriyor. Cole, Instagram kullanıcılarını akıl hastalığına bağlı damgalama ile mücadele etmek için karantinayla nasıl başa çıktıklarına dair samimi yayınlar paylaşmaya teşvik ediyor. Cole, girişimin, özellikle insanların "her şeyi anlamaya çalıştığı bir zamanda" başkalarının deneyimleri hakkında konuşabileceği güvenli bir yer oluşturacağını umduğunu açıkladı.

Farkındalığı yaymaya devam etmek için Kendall #howareyoureallychallenge hashtag'ini Beverly Hills evinden yayınlanan bir Instagram videosu aracılığıyla başlattı. "Karantina sırasında, çoğunlukla zihinsel sağlık hakkında çok fazla düşünüyorum. İyi günlerim var ve gerçekten endişeli günlerim var." dedi.