Bağış toplamak için birlikte kitap okuyorlar
ÜNLÜ STİLİ

Bağış toplamak için birlikte kitap okuyorlar

Ünlü isimler salgınla mücadele eden sağlık çalışanlarına bağış toplamak için Youtube'da düzenlenen okuma etkinliğinde bir araya geliyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Mayıs 2020

Ünlü oyuncular Meryl Streep, Benedict Cumberbatch, Cate Blanchett ile yönetmen Taika Waititi gibi isimler, salgınla mücadele eden sağlık çalışanlarına bağış toplamak için okuma etkinliğinde bir araya geliyor.

Katılımcıların toplamda 10 bölüm okuyacağı seri, pazartesi, çarşamba ve cuma günleri YouTube üzerinden izleyicisiyle buluşuyor. Buradan elde edilecek olan gelir, sağlık kurumları ve çalışanlarına yardım etmek amacıyla koronavirüs salgınıyla mücadele eden Partners In Health adlı ve kar amacı gütmeyen kuruluşa bağışlanacak.

Chris Hemsworth ve Liam Hemsworth ikilisinin ilk kez 18 Mayıs'ta başladığı okuma etkinliği, Meryl Streep ve Benedict Cumberbatch'le devam etti.

10 bölüm sürecek okuma serisinde Waititi'ye katılacak isimlerin tam listesi ise şu şekilde: Utkarsh Ambudkar, Cate Blanchett, Jamie Cullum, Benedict Cumberbatch, Roman Griffin Davis, Cara Delevingne, Cynthia Erivo, Beanie Feldstein, Josh Gad, Chris Hemsworth, Liam Hemsworth, Mindy Kaling, Nick Kroll, Kumail Nanjiani, Lupita Nyong'o, Sarah Paulson, Billy Porter, Gordon Ramsay, Eddie Redmayne, Ryan Reynolds, Ben Schwartz, Meryl Streep, Tessa Thompson, Olivia Wilde, Ruth Wilson ve Archie Yates.