Penelope Cruz'lu "Wasp Network" geliyor
ÜNLÜ STİLİ

Penelope Cruz'lu "Wasp Network" geliyor

Edgar Ramirez ve Penelope Cruz'un başrollerinde oynadığı siyasi gerilim filmi “Wasp Network” önümüzdeki ay Netflix'te sinemaseverlerle buluşacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Mayıs 2020

Olivier Assayas tarafından yazılan ve yönetilen film, Çin, Doğu Avrupa, Yunanistan, Portekiz, Orta Doğu ve Fransa haricindeki tüm ülkelerde 19 Haziran'da dünya çapındaki platforma gelecek.

"Wasp Network", 90'lı yıllarda Florida'da tutuklanan, daha sonra casusluk ve diğer yasa dışı faaliyetlerden hüküm giymiş olan Küba Beşlisi'nin gerçek hikayesini işliyor. Film, Miami'de yeni bir hayata başlamak için karısını ve kızını geride bırakan Küba pilotu René González'i (Ramirez) ikonu alıyor. Güney Florida'da Wasp Network olarak bilinen bir grup Küba sürgünü ile güçlerini birleştirdikten sonra, Fidel Castro'ya karşı Küba-Amerikan örgütlerini gözlemlemek ve sızmakla görevli bir casus grubunun parçası oluyor.

Filmografisinde ödüllü yapımlar "Personal Shopper" filmi ve "Carlos" mini dizisi olan Assayas, senaryoyu Fernando Morais'in "The Last Soldiers of the Cold War" adlı eserinden yola çıkarak yazdı. Oyuncular arasında Ana De Armas, Gaël Garcia Bernal ve Wagner Moura gibi tanınan isimler de bulunuyor. "Wasp Network" dünya prömiyerini 2019 Venedik Film Festivali'nde gerçekleştirmişti.