Haluk Bilginer İngiliz dizisinde başrolü oynayacak
ÜNLÜ STİLİ

Haluk Bilginer İngiliz dizisinde başrolü oynayacak

Emmy Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünün kazanan Haluk Bilginer, yazar Anthony Horowitz'in aynı isimli kitabından uyarlanan İngiliz yapımı "Alex Rider" dizisinde rol alacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 21 Mayıs 2020

Uluslararası Emmy Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünün kazanan Haluk Bilginer, yazar Anthony Horowitz'in aynı isimli kitabından uyarlanan İngiliz yapımı Alex Rider dizisinde rol alacak. Online platformalarda yayınlanacak dizide başrolde olacak olan Haluk Bilginer, kötü adam Dr. Hugo Greif'i canlandıracak. Çekimleri İngiltere ve Romanya'da gerçekleşen, genç bir ajanın hikayesini anlatan dizi 8 bölümden oluşuyor.

14 yaşındaki Alex Rider'a odaklanan dizide çocuk amcasının şüpheli ölümüyle dağılıyor ve sadece birkaç gün içinde bir öğrenciden gizli servise hizmet eden bir ajana dönüşür. Aslında bu onun için bir tercihten ziyade zorunluluk. Acımasız komando eğitimlerine katılmak ve başkalarının onun için çizdiği kadere razı olmak, özel tasarım silahlarıyla birlikte ilk görevine gitmek zorunda kalan Alex Rider'ın maceraları 4 Haziran'da yayınlanmaya başlayacak.