Lori Loughlin suçlamaları kabul etti
ÜNLÜ STİLİ

Lori Loughlin suçlamaları kabul etti

Full House dizisinin ünlü yıldızı Lori Loughlin, kızını iyi bir üniversiteye göndermek için rüşvet verdiği konusunda suçlu olduğunu itiraf etti.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Mayıs 2020

Full House dizisinin yıldızı Lori Loughlin ve eşi Mossimo Giannulli, kızlarını iyi bir üniversiteye göndermek için rüşvet verdikleri iddiası sonrası aylarca masum olduklarını savunmalarının ardından, sonunda suçlu olduklarını itiraf etti.

Loughlin iki ay hapis ve 150 bin dolar paranın yanı sıra iki yıl boyunca 100 saatlik kamu hizmeti cezasıyla karşı karşıyayken, moda tasarımcısı olan eşi ise beş ay hapis, 250 bin dolar para ve iki yıl boyunca 250 saatlik kamu hizmeti cezasıyla yargılanıyor.

Loughlin ve Giannulli, geçen yıldan bu yana üniversitede rüşvet skandalında 23'üncü ve 24'üncü şüpheliler olarak yargılanmaya başladı. Çift, iki kızını sporcu olmadıkları halde Southern California Üniversitesi'ne kürekçi olarak kaydettirmek için 500 bin dolar rüşvet vermekle suçlanıyordu.

Çift, çocuklarını seçkin okullara yazdırmak için üniversite başvuruları ve giriş sınavlarında sahtecilik yapan ve rüşvet veren varlıklı ebeveynlerin bulunduğu Varsity Blues adlı soruşturmada yer alan 50 şüpheli arasındaydı.