Meghan Markle ve Prens Harry "özel hayat" krizi yaşıyor
ÜNLÜ STİLİ

Meghan Markle ve Prens Harry "özel hayat" krizi yaşıyor

Sussex çifti, Los Angeles'taki evlerinin üstünde, hayatlarını görüntüleme amacıyla dolaştırılan drone’ları polise şikayet etti.

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Mayıs 2020

Kraliyet görevlerini bırakıp oğulları Archie ile birlikte gözlerden uzak bir hayat yaşamak isteyen ve ABD'nin Los Angeles şehrine taşınan Meghan Markle ve Prens Harry çifti, hayal ettikleri gibi "özel" bir hayat yaşayamıyor.

Meghan Markle ile Prens Harry'nin başı, drone'larla evlerini gözetlemeye çalışanlarla dertte. The Daily Beast'in haberine göre çift, evlerinin üstünde, hayatlarını görüntüleme amacıyla dolaştırılan drone'ları polise şikayet etti. Sussex çifti, drone'ların evlerinin 6 metre yakınına kadar alçalarak kendilerini taciz ettiğini belirtti.

Los Angeles'a taşınmalarından bu yana drone tacizlerinden kurtulamayan kraliyet çiftinin 9, 19, 20, 21 ve 25 Mayıs tarihlerinde drone şikayetlerinin rapor edildiği belirtildi.

Sussex'lere yakın bir kaynak, "Oğlunuzla oynamaya çalışırken drone'ların başınızın 6 metre üstünde vızıldamasını ister miydiniz?" diye konuştu.