Gisele Bündchen'den ırkçılığa karşı birlik çağrısı
ÜNLÜ STİLİ

Gisele Bündchen'den ırkçılığa karşı birlik çağrısı

Dünyaca ünlü model Gisele Bündchen, Instagram’da yaptığı paylaşımda şiddete ve ırkçılığa karşı birlik olma çağrısında bulundu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Haziran 2020

ABD'de George Floyd'un polis şiddeti ile öldürülmesi tepkilere neden oldu. Gözaltına alındığı sırada yüzüstü yerde yatarken bir polisin diziyle boğazına baskı yaparak Afro-Amerikalı George Floyd'un ölümüne yol açması ABD'yi ayağa kaldırdı.

Tepki amacıyla sokaklarda gösterilerin yapıldığı olaya ünlüler de kayıtsız kalmadı. Son olarak, Brezilyalı manken Gisele Bündchen, ırkçılığa karşı birlik olma çağrısında bulundu. Pek çok ünlü de Floyd'un son sözleri olan "Nefes alamıyorum" ifadesine yer vererek paylaşım yaptı.

Brezilyalı manken Gisele Bündchen, Instagram'da yaptığı paylaşımda şiddete ve ırkçılığa karşı birlik olma çağrısında bulundu. Bündchen paylaşımında şunları yazdı: "Ebeveynlerim her zaman nasıl muamele görmek istiyorsam başkalarına da öyle davranmam gerektiğini öğretti. Ne olduğunun bir önemi yok, her zaman sevgiyi, kibarlığı ve şefkati seçmelisin. Hiç kimse ten rengi nedeniyle önyargılara, şiddete katlanmak zorunda kalmamalı. Bu kabul edilemez ve durdurulmalı. Hepimiz insanız, şiddete ve ırkçılığa karşı birlik olmalıyız. Eğer sevgiyi ve şefkati seçseydik dünya çok daha farklı olurdu. Birbirimizi desteklemek, sevmeye başlamak ve kalbimizi açmak için dua ediyorum"