Elisabeth Moss'tan yeni film
ÜNLÜ STİLİ

Elisabeth Moss'tan yeni film

Başrolde yer aldığı The Handsmaid’s Tale dizisiyle adından sıkça söz ettiren Amerikalı oyuncu, yeni filminin hem başrolünü hem yapımcılığını üstlenmeye hazırlanıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Haziran 2020

İlk olarak Mad Men dizisiyle tanınan, ardından The Handsmaid's Tale dizisiyle yıldızı parlayan Amerikalı oyuncu Elisabeth Moss, Run Rabbit Run filminin hem başrolünde yer alacak hem de filmin yapımcılığını üstlenecek.

Elisabeth Moss, Run Rabbit Run'ın yapımcılığını XYZ Films ve Carver Films ile birlikte gerçekleştiriyor. Filmin çekimleri, salgından daha az etkilenen Avusturalya'da gerçekleştirilecek.

The Good People, Kenny Kola, Burial Rites romanlarını kaleme alan Avusturalyalı yazar Hannah Kent kendi orijinal fikrinden yola çıkarak senaryo için çalışmalara başladı.

Run Rabbit Run, Elisabeth Moss'un canlandıracağı doğum uzmanı Sarah'ın hikayesini konu alıyor. Bir modern zaman hayalet hikayesi olarak tanımlanan filmde, kızı Mia'nın garip davranışlarını anlamaya çalışan bir doktor olarak Sarah kendi düşünceleriyle de çelişkiye düşüyor. Kızını iyileştirmek için geçmişlerinden bir hayaletle yüzleşmek zorunda kalıyor.