Beyonce'nin kızı Blue Ivy de Bet adayı
ÜNLÜ STİLİ

Beyonce'nin kızı Blue Ivy de Bet adayı

BET Ödülleri'nin bu yılki adayları arasında Beyonce ve Jay-Z'nin 8 yaşındaki kızları Blue Ivy de yer alıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Haziran 2020

BET (Black Entertainment Television) Ödülleri, her yıl, Afrikalı-Amerikalıların ve diğer azınlıkların müzik, oyunculuk, spor ve diğer eğlence alanlarındaki başarılarını kutlamak amacıyla düzenleniyor. Bu yıl, Beyonce'nin sekiz yaşındaki kızı Blue Ivy, ilk BET Ödülleri adaylığını kazandı.

38 yaşındaki dünya starı Beyonce'nin kızı, birlikte yaptıkları Brown Skin Girl şarkısıyla ödül için aday gösterildi. Şarkı, 2019'da The Lion King (Aslan Kral) film müziği olarak bestelenmiş, şarkıyı Beyonce ve Blue Ivy WizKid ve SAINt JHN adlı şarkıcılarla birlikte seslendirmişti.

Blue Ivy'nin aday gösterildiği "BET Her" kategorisinde kendisiyle birlikte aday gösterilen rakipleri arasında Alicia Keys, Ciara, Lupita Nyong'o gibi güçlü isimler yer alıyor. Blue Ivy ile birlikte "BET Her" kategorisinde aday olan Beyonce, En İyi Kadın R&B/Pop Şarkıcısı, Yılın Albümü ve En İyi Film dallarında da ödüller için aday gösterildi.

Beyonce ve rap şarkıcısı eşi Jay-Z, kızlarını müzikle erken yaşta tanıştırdı. Blue Ivy, babasının 4:44 albümüne de katkıda bulunmuş, babasıyla birlikte Blue's Freestyle/We Family şarkısını seslendirmişti. Küçük kız ayrıca annesi Beyonce'nin Formation ve Spirit kliplerinde de boy göstermişti.

Blue Ivy, annesiyle birlikte yazdığı Brown Skin Girl şarkısıyla geçen yıl Soul Train Ödülü'ni kazanmış, ödüllü bir şarkı sözü yazarı olarak anılmaya başlamıştı.