Prens Harry ve Meghan Markle Kraliyet Ailesi'ni anlatacaklar
ÜNLÜ STİLİ

Prens Harry ve Meghan Markle Kraliyet Ailesi'ni anlatacaklar

Kraliyet görevlerini bırakarak ABD’ye taşınan Prens Harry ve Meghan Markle çiftinin, Kraliyet Ailesi hakkındaki bazı hikayeleri anlatmak için bir ajansla anlaştığı öne sürüldü.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Haziran 2020

Kraliyet görevlerini bırakıp ABD'ye taşınan Prens Harry ve Meghan Markle çiftin kraliyet ailesi hikayelerini anlatmak için 1 milyon sterline anlaştığı iddia edildi.

Sussex Dükü ve Düşesi'nin son zamanlarda kendini "dünyanın önde gelen konuşmacı bürosu" olarak tanımlayan ve birlikte çalıştığı isimler arasında Obama çifti, Jane Goodall ve Oprah Winfrey'i sayan New York merkezli Harry Walker şirketiyle bir anlaşma imzaladığı öne sürüldü. Majesty dergisinin genel yayın yönetmeni Ingrid Seward, kraliyet çiftinin 1 milyon sterlinlik anlaşma neticesinde kraliyet ailesindeki hayatlarının ayrıntılarını anlatmalarının bekleneceğini belirtti.

Kraliçe ve Prens Philip'in biyografilerini yazan Seward, The Mirror gazetesine verdiği röportajda, "Hiç kimse onlardan cinsiyet eşitliği ve çevre meselelerini duymak isemiyor. Harry ve Meghan, altı sıfırlı paranın hakkını vermek için kraliyet ailesi hakkında bazı hikayeler anlatmak zorunda kalacaklar" dedi.