Katy Perry'den intihar itirafı
ÜNLÜ STİLİ

Katy Perry'den intihar itirafı

Ünlü şarkıcı, Orlando Bloom ile ayrı oldukları ve albüm satışının düşüş yaşadığı dönemde intiharın eşiğine geldiğini söyledi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Haziran 2020

Ünlü pop yıldızı Katy Perry, ünlü aktör Orlando Bloom ile yaşadığı ilişki hakkında intihar itirafında bulundu. İlk bebeğine hamile olan Perry, 2017'de Bloom ile ayrıldıkları dönemde intiharın eşiğine geldiğini söyledi.

Perry, 2017'de çıkardığı Witness albümünün, 2013 yılındaki çıkış albümü Prism'in onda biri kadar bir satış yaptığını söyleyerek, yaşadığı üzüntüyü şöyle açıkladı:

"Kariyerim yukarı doğru giderken yaşadığım düşüş kelimenin tam anlamıyla beni ortamdan ikiye böldü. Şimdi kızımın babası olacak erkek arkadaşımla da o dönem ayrılmıştık. Sonra yeni albüm heyecanı yaşadım ama bu onaylama da bana iyi gelmedi ve bu yüzden çöktüm."

SiriusXM CBC radyosuna konuşan ve o dönem intiharı düşündüğünü söyleyen Perry, "Umut, Tanrı ile ilişkimden dolayı her zaman bir seçenek oldu benim için. Benden daha büyük bir şeyin beni bir amaç için yarattığını ve tek kullanımlık olmadığımı ve yaratılan her insanın bir amacı olduğunu düşünerek umudumu yitirmedim" diye konuştu.