Elisabeth Moss'tan yeni proje
ÜNLÜ STİLİ

Elisabeth Moss'tan yeni proje

Mad Men ve The Handmaid's Tale ile yıldızı parlayan Moss, yeni bir mini diziyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Temmuz 2020

Universal Content Productions, son yıllarda TV kariyerinde büyük çıkış yakalayan başarılı oyuncu Elisabeth Moss'un oynadığı yeni mini diziyle seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Moss, stüdyo için Candy Montgomery ve Betty Gore'un gerçek hikayesine dayanan "Candy" adlı bir dizide başrol oynayacak.

Hikaye, 1980'de Texas'ta geçiyor. Candy Montgomery (Moss) her şeye sahip, güzel bir hayat sürmektedir. İyi bir iş, bir kız, bir oğul, sevgi dolu bir koca ve banliyölerde güzel bir eve sahip olan Candy, neden arkadaşını kilisede baltayla öldürdü? Bu sorunun cevabı, dizinin ana hikayesini oluşturacak.

İlk çıkış yakaladığı ve kendisine Emmy adaylığı kazandıran Mad Men rolüne ek olarak Moss, Emmy ödüllü kazandığı Hulu dizisi "The Handmaid's Tale'de adından sıkça söz ettirmişti. Diğer önemli performansları arasında ise "Shirley", "Her Smell" ve "Invisible Man" i saymak mümkün. Gelecek filmleri arasında ise iki başarılı yönetmenin filmi var. Wes Anderson filmi "The French Dispatch" ve Taika Waititi'nin yeni filmi "Next Goal Wins".