Glee dizisi oyuncusu Naya Rivera gölde kayboldu
ÜNLÜ STİLİ

Glee dizisi oyuncusu Naya Rivera gölde kayboldu

Oğluyla birlikte botla göle açılan Glee dizisi oyuncusu Naya Rivera, bir daha geri dönmedi. Rivera'nın 4 yaşındaki oğlu botta yalnız başına bulunurken, ünlü oyuncuyu arama çalışmaları sürüyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Temmuz 2020

Ödüllü dizi Glee'deki Santana Lopez karakteri ile ünlenen oyuncu Naya Rivera, ortadan kayboldu.

Ödüllü dizi Glee'deki Santana Lopez karakteri ile ünlenen oyuncu Naya Rivera, önceki gün oğlunu da yanına alarak Ventura bölgesindeki Piru Gölü'ne gitti. Oradan bir tekne kiralayan Rivera ve oğlu göle açıldı. Saatler sonra küçük Josey, bir başka tekne kullanıcısı tarafından, annesiyle birlikte kiraladıkları teknede uyurken bulundu. Ama o sırada Rivera'dan bir iz yoktu.

33 yaşındaki Rivera ve dört yaşındaki oğlunun öğleden sonra bir bot kiraladığı ve gölde boğulmuş olabileceklerinin düşünüldüğü belirtildi.

Polis, olayla ilgili bir ipucu elde edebilmek için küçük Josey'in anlattıklarını da dinledi. Küçük çocuk yaşananları "Annem göle atladı ve bir daha geri dönmedi" diyerek anlattı. Havadan ve sudan 100 kişiyi aşkın uzman bir ekip tarafından başlatılan arama çalışmalanı devam ediyor ancak ünlü oyuncudan hiçbir iz bulunabilmiş değil.

Josey, annesinin kaybolmasından sonra polis tarafından babası Ryan Dorsey'e teslim edildi. Rivera ve Dorsey, 2014 yılında evlenip 2018 yılında boşanmıştı. Polis, Naya Rivera'nın büyük olasılıkla gölde boğulduğunu belirterek "Belki de cansız bedeni asla bulunamayacak" diye konuştu.