Demi Moore'un banyo ofisi!
ÜNLÜ STİLİ

Demi Moore'un banyo ofisi!

Demi Moore'un Instagram hesabından paylaştığı, arkasında klozet, önünde küvet görünen "ofis" pozu sosyal medyada olay oldu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Temmuz 2020

Hollywood'un en ilginç ikilileriniden biri olan Bruce Willis ve Demi Moore, yıllar önce boşanmalarına rağmen attıkları her adımla kendilerinden söz ettirmeye devam ediyor. Karantinayı eski eşi ile birlikte geçiren Willis, Moore'un banyosunu ofis yaptı.

Oyuncu, banyo ve tuvalet olan ancak kendisinin ofis olarak kullandığı evin bu kısmında çekildiği kareleri yayınladı. Kanepe ve yerde halıların olması, Moore'un takipçilerinin "Burası nasıl bir yer?" sorusunu sormasına neden oldu. Demi Moore da, bu ilginç görüntünün ardındaki gerçeği, konuk olduğu Late Night With Seth Meyers'ın programında anlattı.

BANYOYU OFİS YAPTI

57 yaşındaki oyuncu, bu fikrin eski eşi Bruce Willis'e ait olduğunu söyledi. Özellikle yerdeki halıya değinen oyuncu, evin dağlarda olduğunu hatırlatarak, bölge soğuk olduğu için aslında banyonun tabanının halı ile kaplanmasının mantıksız olmadığını dile getirdi.

Öte yandan Demi Moore, karantina günlerini eski eşi Bruce Willis ve kızlarıyla Idaho'daki dağ evinde geçirmişti. Bunun nedeni uzun süre merak edilmişti ancak gerçek açığa çıktı. Herkes Willis'in eşi Emma Willis ile arasının açık olduğunu düşünürken çiftin küçük kızının geçirdiği bir kaza ve doktor kontrolü altında olması gerekliliğinin böyle bir durum yaşanmıştı.

Küçük kızın tedavisi sonuçlanınca Emma Willis de soluğu Bruce Willis, eski eşi Demi Moore ve kızlarının yanında aldı. İşte Demi Moore'un yaptığı bir sosyal medya paylaşımının bu kadar konuşulmasının nedeni de Willis'in eski eşinin evinin banyosunda yaptığı dekorasyon.

Demi Moore ile Bruce Willis 1987 ile 2000 arasında evliydi. Çiftin bu evlilikten üç tane kızı bulunuyor. Moore, ilk evliliğini 1980 ile 85 arasında, soyadını kariyerinde hala kullandığı Freddy Moore ile yaptı. Ashtoh Kutcher ile yaptığı üçüncü evliliği ise 2000 ile 2013 yılları arasındaydı. Çift, olaylı bir şekilde boşandı.

Bruce Willis, Moore'dan boşandıktan sonra Emma Heming ile evlendi. Bu evlilikten de iki kız çocuğu babası oldu.