Tom Cruise'un kızı Suri soyadını değiştiriyor
ÜNLÜ STİLİ

Tom Cruise'un kızı Suri soyadını değiştiriyor

Tom Cruise'un Katie Holmes ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Suri Cruise'un artık babasının soyadını kullanmak istemediği iddia edildi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Temmuz 2020

Dünyaca ünlü oyuncu Tom Cruise, 2006 yılında Katie Homes ile nikah masasına oturdu. 2012'de yollarını ayıran çiftten Cruise'un o tarihten bu yana kızı Suri Cruise ile ilgilenmediği iddia ediliyordu.

Bir internet sitesinin ileri sürdüğü iddiaya göre Suri Cruise, artık babasının soyadını kullanmak istemiyor. İddiaya göre Tom Cruise da bunu kabul etti ama isteğin gerçekleşmesi için Suri'nin 21 yaşına gelmesini şart koştu. Suri Cruise, şu anda 14 yaşında.

Çifte yakın bir kaynağın, "Tom, kızının 'Cruise' soyadını taşıyıp, taşımamasını umursamıyor" açıklamasını yaptığı öne sürüldü. Aynı kaynak Katie Holmes'un da kızına "Benim soyadımı kullanmak ister misin?" diye sorduğunu, Suri'nin de bunu kabul ettiğini iddia etti.

Cruise, daha önce bu konu hakkında, "Ben bir aktörüm. Çalışma programımın yoğunluğu nedeniyle evimden uzakta kalıyorum. Bu yüzden de kızımı göremiyorum" şeklinde bir açıklama yapmıştı.