Blake Lively ve Ryan Reynolds'un düğün pişmanlığı
ÜNLÜ STİLİ

Blake Lively ve Ryan Reynolds'un düğün pişmanlığı

Blake Lively ve Ryan Reynolds, 2012'de gerçekleşen düğünleri için seçtikleri mekandan dolayı pişman olduklarını söyledi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 7 Ağustos 2020

Hollywood'un ünlü çifti Blake Lively ve Ryan Reynolds, 2012'de hayatlarını birleştirdikleri düğünleriyle ilgili pişman olduklarını söyleyerek, herkesten özür diledi.

43 yaşındaki Reynolds iye 32 yaşındaki Lively'nin üzüntüsünün nedeni düğün için seçtikleri mekan. Ryan Reynolds, 2012'deki düğünlerini Güney Carolina'daki Boone Hall adlı plantasyonda gerçekleştirdiği için pişman olduğunu söyledi.

Bunun nedeni ise çiftin hayatlarını birleştirdiği o plantasyonda bir zamanlar siyahi kölelerin acımasız koşullar altında çalıştırılmış olması. Ryan Reynolds bu konuda "Bu, bizim her zaman çok üzgün hissedeceğimiz bir durum" diye konuştu.

"GÖRDÜĞÜMÜZ SADECE BİR DÜĞÜN MEKANIYDI"

Ünlü oyuncu, o dönemde plantasyona baktıkları zaman gördükleri şeyin bir düğün mekanı olduğunu belirtti. Ama sonradan o mekana baktıklarında, geçmişinde büyük trajediler barındıran bir yer gördüklerini de sözlerine ekledi.

Ryan Reynolds ve Blake Lively, o dönemde de bazı çevreler tarafından, birçok siyahi kölenin insanlık dışı koşullarda çalıştırıldığı, kan ve gözyaşı dolu bu plantasyonda düğün yaparak orayı normalleştirdikleri için eleştirilmişti.

Ünlü çiftin düğün mekanı olarak seçtikleri için şimdi pişmanlık duyduğu bu plantasyon 19'uncu yüzyılda Henry ve John Horlbeck'e aitti. 1850'li yıllarda bu plantasyonda sadece 85 köle çalıştırılarak yılda 4 milyon dolayında tuğla üretildiği belirtiliyor.