Aamir Khan yeni filmi için Niğde'de!
ÜNLÜ STİLİ

Aamir Khan yeni filmi için Niğde'de!

Bollywood sinemasının önemli isimlerinden Aamir Khan, ‘Forrest Gump’ filminin uyarlaması olarak çektiği ‘Laal Singh Chaddha’nın çekimlerinin bir kısmını tamamlamak için Niğde’ye geldi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Ağustos 2020

Bollywood yıldızı Aamir Khan, 'Laal Singh Chaddha' filminin çekimleri için Niğde'ye geldi. Ekim ayında başlayacak set öncesi araştırma yapan aktör, kaldığı otelde hayranlarının ilgisiyle karşılaştı.

Aamir Khan, 1994 yapımı 'Forrest Gump' filminin uyarlaması olarak çektiği 'Laal Singh Chaddha'nın pandemi nedeniyle yarıda kalan çekimlerini Niğde'nin Çamardı ilçesinde bulunan Aladağlar ve Demirkazık dağında tamamlayacak.

Kentte çekim yapılacak yerleri inceleyen aktör, otele döndüğü sırada kendisini bekleyen çok sayıda Niğdeli'yi görünce şaşkınlığını gizleyemedi.
Hayranlarının fotoğraf isteğini geri çevirmeyen Khan, bol bol selfie çekti. Aktör, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek'le de görüşme yaptı. Şimşek, "Gerekli desteği göstereceğiz, her türlü yardımı yapacağız. Niğde, Aladağlar, Demirkazık bölgesi, film çekimi açısından da marka haline gelecek. Set ekim ayında başlayacak" dedi.