Ellie Goulding Oyunculuğa Geçiş Yapma Hayalini Açıkladı
ÜNLÜ STİLİ

Ellie Goulding Oyunculuğa Geçiş Yapma Hayalini Açıkladı

Yeni albümü Brightest Blue ile Temmuz ayında kendinden söz ettiren Ellie Goulding, bu sefer de oyunculuk kariyeri hayali konusunda açıklamalarda bulundu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Ağustos 2020

Ellie Goulding, inanılmaz müzik performanslarıyla tanınmasına rağmen, yeteneğini oyunculuğa yönlendirmek istediğini açıkladı. Şarkıcı, kariyerine yeni bir sayfa eklemek ve West End'de performans sergilemek istediğini ifade etti.

''Gençken oyunculuk yaptım ve bundan gerçekten keyif aldım. Farklı karakterleri oynamayı çok sevdim" diye açıkladı. "Sahnede olmaktan çok farklı. Ama hala bu yeteneğe sahip olup olmadığımı görmek istiyorum. Muhtemelen bir oyunda yer alırdım şimdiye. Son birkaçında çok sayıda oyunda yer almıştım. Londra'dan başlamak istiyorum.''

Ancak Rihanna ve Rita Ora'nın aksine Goulding, henüz gişe rekorları kıran bir filmin kendisi için doğru hareket olacağını düşünmediğini söyledi. Bunun yerine, 33 yaşındaki komedi oyuncusu Julia Davis'in izinden gitmeyi umuyor.

"Kahramanım Nighty Night'tan Julia Davis" ve "Ruth Jones, Steve Coogan ve tüm bu müthiş adamlarla çalışmıştı. Bir dark komedi ya da onun gibi bir projenin parçası olmayı çok isterim.''

Şu anda sinemalar kapalıyken, kendisi müzik yapmaya odaklanmaktan mutlu. Dördüncü albümü 'Brightest Blue'yu, sahne ışıklarından uzak bir beş yıl ardından Temmuz ayında çıkardı.

Yakın tarihli bir röportajda Goulding, Bazaar'a karantina döneminde kendisi hakkında çok şey öğrenmiş olduğunu söyledi. "Ne kadar sabırlı ve dirençli olabileceğimi öğrendim," dedi. "Karantina hepimiz için rollercoaster gibi geçti, bu nedenle yalnız kalma fırsatına sahip olana kadar bilmediğim küçük alışkanlıklarım ve davranışlarımı öğrenmek ilginçti."