Xoxo, Gossip Girl
ÜNLÜ STİLİ

Xoxo, Gossip Girl

Hazırlanın Yukarı Doğu Yakalılar: Dedikoducu Kız gerçekten geri geliyor. 2000'lerin popüler şovu, yeni nesil zengin ve ünlü gençlerini konu alan, 10 saatlik bölümlerle gelecek olan seri, HBO Max'te başlayacak. Instagram yıldızları, blog yazarları ve etkil

GÜNCELLEME TARİHİ: 7 Eylül 2020

Senarist Joshua Safran, The Hollywood Reporter'a anlattı. '' Peki dünyamız nasıl değişti ve artık hayatımıza dahil olan sosyal medya ve etkisi neler getirdi? Tüm bunlar, hikayeyi yeniden yaratmanın yanı sıra, 12 yıl sonraya bakmamızı sağlıyor. ''Pandemi, Gossip Girl 2.0'ı erteledi, bu da dizinin çıkış tarihinin şu anda belirsiz olduğu anlamına geliyor. HBO Max içerik sorumlusu Kevin Reilly siteye şunları söyledi: "Henüz çekime bile başlamadılar; ön üretim aşamasındaydık ve hazırdık.''

Ancak ufukta bazı iyi haberler var. Ekim 2020'de ekip New York'ta çekime başlayacak. WarnerMedia Studios ve Networks Group başkanı Ann Sarnoff da bu hafta stüdyosunun dizi yapımının Vancouver, New York ve Los Angeles'ta başladığını veya yakında başlayacağını bu hafta doğruladı. Kesin ayrıntılar az olmakla birlikte, çekimlerin yakında başlaması son derece iyi bir haber.

Yeni nesil Serene van der Woodseen kim olacak sorusu en çok sorulan soru.Mart 2020 bildirildiğine göre, Alyn Lind Dedikoducu Kız'ın yeniden başlatılmasında başrol oynayacak.Gelecek vaat eden Lind, daha önce ABC dizisi Revenge'de genç Amanda Clarke olarak ve CBS tıbbi drama Code Black'de Ariel olarak yer almıştı. O ayrıca Days of Our Lives, All My Children, Criminal Minds, Hawaii Five-0, The Secret Life of Bees, The Babysitter ve daha fazlasında yer aldı.The Hollywood Reporter'a göre Lind'e ek olarak, yeni kadro arasında Whitney Peak, Eli Brown, Johnathan Fernandez ve Jason Gotay yer alacak. Ancak karakterleriyle ilgili ayrıntılar henüz yayınlanmadı.

Hayranların da iyi bildiği gibi, CW dizisi Blake Lively (Serena van der Woodsen), Leighton Meester (Blair Waldorf), Penn Badgley (Dan Humphrey), Chace Crawford (Nate Archibald) ve Ed Westwick (Chuck Bass) gibi yıldızların ortaya çıkmasına neden oldu. Bununla birlikte, "yeni nesil" vurgusu düşünüldüğünde, potansiyel izleyicilerin nasıl dahil edileceği belirsiz. Ama asla asla dememek lazım!

Safran, Vulture'a yaptığı açıklamada, yeni karakterlerin, orijinal oyuncu kadrosunun katıldığı Yukarı Doğu Yakası hazırlık okulu Constance Billard'da okula gideceğini söyledi. Bu yüzden, ''gerçek zamanı koruyacağız "dedi. yeni hikayenin New York City'deki gençlik çeşitliliğini daha iyi yansıtması adına, cinsiyet ve ırk konusunda da dizi kendini yenileyecek. En iyi haberlerden biri ise, dizinin kostüm tasarımcısı Eric Daman, görevinin başına geri dönüyor.