David ve Victoria Beckham'ın Koronavirüs Kaptıkları ve Süper Yayıcılar Oldukları Bildirildi
ÜNLÜ STİLİ

David ve Victoria Beckham'ın Koronavirüs Kaptıkları ve Süper Yayıcılar Oldukları Bildirildi

David ve Victoria Beckham'ın, Mart ayı başlarında gizlice koronavirüse yakalandıktan ve çalışanlarından birkaç kişiye de bulaştırdıktan sonra "süper yayıcı olabileceği” söylentileri ortaya çıktı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Eylül 2020

Beckhamlar, David'in futbol kulübü Inter Miami'yi desteklemek için 1 Mart'ta Miami'deydi. İsimsiz bir arkadaşı, etkinlik sonunda şunları söyledi: "David'in tanıtım görevleri olduğu için birkaç etkinliğine katıldılar ve el sıkışıyor, hayranları ve çeşitli kulüp ileri gelenlerini öpüyorlardı. Daha sonra Londra'ya geri döndüler ve doğrudan Cotswolds malikanelerine götürüldüler. " Çift, en büyük oğulları Brooklyn'in 21'inci doğum gününü 6 Mart'ta kutlamak için ülkelerine geri dönmüştü ve ardından tekrar Miami'ye dönerek koronavirüs semptomları yaşamaya başlamış.

Arkadaşalrı "Bu tam bir kabus senaryosuydu" diye devam etti. "David hasta hissetmeye başladı ve ardından Victoria boğaz ağrısı ve yüksek ateş belirtileri gösterdi. Aynı zamanda, sürücüler, korumalar ve asistanlar da dahil olmak üzere takımlarından bazıları da hastalandı. Birkaçı çok kötüydü. Victoria gerçekten panikledi ve tüm aile karantinasını iki haftadan uzun bir süre boyunca katı bir şekilde sürdürdü. Zor bir kaç haftaydı. "

David ve Victoria salgın sırasında başkalarına yardım etmek için ellerinden geleni yaptı ve çalışanlarına destek olmak için sağlık paketleri dağıttılar.

Bununla birlikte, sağlık korkusuyla sosyal çevreleri ile yakın teması kesen Beckhamlar tam bir iyileşme sağladıktan sonra, ihtiyaç duyulan bir tatil için Yunanistan ve İtalya'ya gitmeden önce bir swab testi ve antikor testi yaptırmaları ardından seyahatlerine devam etti.