“Keeping With the Kardashians” 20. Sezonunun Ardından Sona Erecek.
ÜNLÜ STİLİ

“Keeping With the Kardashians” 20. Sezonunun Ardından Sona Erecek.

Kardashian ailesi, izlenme rekorları kıran reality-showları ardından, ekranlara veda ediyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Eylül 2020

Salı akşamı 188 milyon takipçisi olduğu Instagram'dan Kim Kardashian duyurduğu, sansasyonel hayatları, aile içi kargaşalarıve ünlü markalarıyla uzun süredir devam eden realite şovu "Keeping With the Kardashian" 20. sezonunun ardından önümüzdeki yıl sona erecek.

Yazıda, Kardashian, 2007'de çıkış yapan dizinin sona ermesi için bir neden belirtmedi. Şovun bitmesi konusunda "Ailece veda etmek için zor bir karar verdik" diye yazdı. "Bu şov bizi biz yaptı ve kariyerimizi şekillendirmede ve hayatlarımızı sonsuza kadar değiştirmede rol oynayan herkese sonsuza kadar borçlu kalacağım."

Şovda Kim Kardashian ve kız kardeşleri, Kourtney, Khloé, Kendall ve Kylie; kardeşleri Rob; ve anneleri Kris Jenner ve hayatlarında yer alan yakın ilişkilerini kameralara taşıyan E! 'nin bir sözcüsünün yaptığı açıklamada, "Bu küresel fenomeni birlikte başlattıkları için tüm aileye ve prodüksiyon ortaklarımız Bunim Murray ve Ryan Seacrest Productions'a teşekkür ediyoruz." Dedi.

Yıllar geçtikçe şov, izleyicilere ailenin dinamiklerine ve ilişki sorunlarına samimi bir bakış sunarak E! 'de birkaç show ortaya çıkardı. Şov boyunca ekranda ve ekran dışında vurgulanan kayda değer anlar ve tartışmalar arasında Kim Kardashian'ın Kris Humphries ile neredeyse iki aylık evliliğinden sonra boşanma davası açması, aile üyelerinin kültürel geçmişlerinin yer almasıyla ilgili çeşitli suçlamalar ve ailenin önemli çevresini çevreleyen bir dizi hile skandalı yer alıyor.

Robert Thompson'a göre, Kardashianlar reality show türünü "geliştirdi" dedi. "Şimdiye kadar belirli bir değeri olmayan bir dizi beceriyi, sahip oldukları hayatlarıyla başardılar ve mükemmel şekilde uygun oldukları da bir eğlence türü yarattılar."

Şov, aynı zamanda, GIF'ler için kullanılan, ya da tatile çıkan Kardashian'ların kısa video ve ses klipleriyle sosyal medyanın avı haline geldi. Aile, sosyal medyaya hükmetti, milyonlarca takipçi topladı ve hayranların oturup realite şovlarını izlemek zorunda kalmadan en son haberleri ve nerede olduklarından haberdar olmalarını kolaylaştırdı.

Şov sırasında Kim, rapçi Kanye West ile yaptığı evlilikle ve iki çocuğuyla bu dönemleri de yakından izleyicilerine kavuşturdu.Hatta Caitlyn Jenner şovda Bruce olarak göründükten sonra da aldığı radikal kararlarla farkındalıklar da yansıttı. Şovla birlikte büyüyen super model Kendall ve yeni bir aile kuran Kylie'de şov boyunca ayrı ayrı da hayatları ve kariyerleriyle gündemden düşmedi.