Meghan Markle, Smart Set'in Birinci Yıl Dönümünü Kutluyor
ÜNLÜ STİLİ

Meghan Markle, Smart Set'in Birinci Yıl Dönümünü Kutluyor

Sussex Düşesi, kadınların işgücüne katılmalarını desteklemeyi amaçlayan iş kıyafeti koleksiyonu Smart Set'in lansmanının birinci yıl dönümünü kutladı. '' Bir kadının taşıyacağı en iyi Smart Works aksesuarı ise güvendir'' dedi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Eylül 2020

Meghan, kadınları iş görüşmelerine hazırlanmalarına ve iş hayatına dönmelerine yardımcı olan Smart Works'ün kurucusu ve koleksiyonu oluşturmak için de Smart Works ile işbirliği içinde çalıştı. Yıldönümünün şerefine, yardım kuruluşu kadınları başarıya hazırlamaya ve giydirmeye yardım ederken, Meghan yeni iş bulmalarına da yardım ettiği üç kadınla görüntülü sohbete katıldı.

Üç Smart Works müşterisi, Karla, Charlene ve Agnieszka ile konuşan Meghan, "İnsanlar Smart Works'ün çoğunun kıyafetlerin kendisiyle ilgili olduğunu söyleyebilirler, ancak bu gerçekten de doğru değil. Her bir parça sizin görünüşünüzü süslüyor, hepsi bu. En iyi aksesuar ise güvendir, içinde inşa edilen şey bu, o odadan çıkıp röportaja girdiğiniz her parça içinde". Smart Work kuruluşu bir basın açıklamasında "Smart Works'teki ekip, bu fırsatı değerlendirmek için Sussex Düşesi'ne kurumumuz adına bu harika koleksiyonun oluşturulmasına yardımcı olmak için bir araya gelen perakende ortaklarına sürekli desteği için teşekkür etmek istiyor. Parçaları satın alan ve gardıroplarımızın dolmasına yardımcı olan herkese.'' açıklamalarını yaptı. Koleksiyon, önde gelen dört moda markasının ortaklığıyla piyasaya sürüldü; John Lewis & Partners, Marks & Spencer, Jigsaw ve Meghan'ın yakın arkadaşı MishaNonoo, Smart Works müşterileri için mükemmel bir çalışma dolabı oluşturmak için bir araya geldi.

Bu arada, düşes onu izleyen hayranlarına konuşurken, Santa Barbara'daki Prens Harry ve bebek Archie ile yeni görkemli evine de bir göz atma fırsatı verdi. Görüntülü sohbet sırasında çarpıcı bir taş şöminenin önünde oturan Meghan Markle, üstünde California eyaletinin sembolu olan ayının, eski bir baskısı vardı.Çiftin sözcüsü geçtiğimiz günlerde ailenin yaz boyunca yeni evlerine taşındığını doğruladı "Geldiklerinden beri sessizce kendi hayatlarını yaşıyorlar ve buna komşularının da saygı göstermesini umuyorlar, onlar bir aile. "