Chrissy Teigen, John Legend'e Luna ve Miles'ın Sevimli Videolarıyla Evlilik Yıldönümlerini Kutladı
ÜNLÜ STİLİ

Chrissy Teigen, John Legend'e Luna ve Miles'ın Sevimli Videolarıyla Evlilik Yıldönümlerini Kutladı

Chrissy Teigen ve John Legend, yedinci evlilik yıl dönümlerini kutlamak için Pazartesi günü birbirlerine sosyal medya sevgisini gösterdi. Teigen, çiftin iki çocuğunun kendilerine mutlu bir yıl dönümü dileyen sevimli video kliplerini ve Miles'ın ikisi için

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Eylül 2020

Model ve Cravings yazarı Pazartesi günü Instagram'da, çiftin iki çocuğu Luna Simone Stephens ve Miles Theodore Stephens, iki kardeşin yer aldığı tatlı bir yıl dönümü mesajını paylaşmak için Instagram'daydı. Çift şu anda üçüncü çocuklarını bekliyorlar. Legend'in "Wild" şarkısı için yaptığı son müzik videosu da sürpriz oldu.

"7. yıldönümünüz kutlu olsun! Birlikte 14 yıl! @Johnlegend seni seviyorum dostum. En iyi arkadaşım. Benim için kardeş gibisin !!" Teigen ile video klibin yanında şaka yaptı. Yazıda Luna ve küçük kardeşi birbirlerine sarılırken Luna "Mutlu yıllar!" Teigenise arka planda gülüyor.

Legend, Instagram'da Teigen için paella, pastırma sarılı hurmalar ve sarımsakla sotelenmiş karidesli lüks, ev yapımı İspanyol tapaslarından ilham alan bir akşam yemeği hazırladığını gördük. Legend, kutlama yemeklerini komik bir şekilde "Spaniversary" olarak adlandırdı.