Pantone Parlak Renklerin 2021 İlkbahar / Yaz Sezonuna Yön Vereceğini Söyledi
ÜNLÜ STİLİ

Pantone Parlak Renklerin 2021 İlkbahar / Yaz Sezonuna Yön Vereceğini Söyledi

Pantone Renk Enstitüsü uzmanlarına göre New York İlkbahar/ Yaz 2021 moda haftasının renkleri yaratıcılığa ilham veren bir renk yelpazesini vurguluyor. Uzmanlara göre pandemi süresince insanların donuk renklere yeteri kadar doydukları, yeni sezonda French

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Eylül 2020

Pantone Renk Enstitüsü, yaklaşan Moda Haftası koleksiyonlarında gösteriye yön verecek renkleri adlandırdı. Uzmanlar, parlak ve doygun renklerin yeni sezona öncülük edeceği konusunda hemfikir.

Altın Portaka, Kadife Çiçeği, Gök Mavisi, Pas Kahvesi, Güneş Sarısı, Derin Fransız Mavisi, Yeşil Kül, Mercan ve diğer canlı renklerden oluşan renkler, pandemiden sonra insanların donuk renklerden bıkmış olmasından kaynaklanıyor. Daha canlı ve parlak renklere yönelmeye başlayan koleksiyonlar da gözden kaçmıyor.

"Doğadan çeşitli tonlar sunan İlkbahar / Yaz 2021 renkleri, renkler konusunda esnek olmak konusundaki bağlılığımızın altını çiziyor. Pantone CEO'su Leatrice Eisman, bu gölgeler, konfor ve huzuru, ruh haline ilham veren ve canlandıran enerjiyle birleştiren, önem kazanan gerçek bir özgünlükle doludur " dedi.