Victoria Beckham'ın Ailesi Londra Moda Haftası'nda Desteklerini Gösterdi
ÜNLÜ STİLİ

Victoria Beckham'ın Ailesi Londra Moda Haftası'nda Desteklerini Gösterdi

Victoria Beckham, ilkbahar / yaz 2021 koleksiyonunu Londra Moda Haftası'nda yalnızca birkaç seçkin seyircinin katılımıyla piyasaya sundu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Eylül 2020

Koronavirüs salgını nedeniyle moda dünyasında da, sosyal mesafe önlemleri uygulanmaya devam ederken, Beckham'ın son şovu şüphesiz öncekilerden farklıydı, özellikle de seyirci olmaması nedeniyle de ailesinin desteği her zamanki kadar güçlüydü.

Tasarımcı, sevimli bir aile fotoğrafını paylaşmak için Instagram'da paylaşımda bulundu ve "Bu sezon en sevdiğim (tek sevdiğim) misafirlerim! hepinizi çok seviyorum @davidbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven xx @brooklynbeckham @nicolannepeltz xx sizi özledik."

Brooklyn Beckham ve nişanlısı Nicola Peltz, geçen hafta sonu New York'a geri döndüklerinden onlara katılmadı. Ancak, Beckham'ların hepsi, muhteşem stilleriyle uyumlu maskeleriyle de, kızı Harper Beckham dışında, etkinlik için aynı maskeleri taktı. Victoria, kızının şık görünümüyle ilgili olarak "Harper Seven, atölye ekibi tarafından kendisi için özel olarak yapılan # VBPAW20 elbisesi ve eşleşen maskesiyle Anneciğinin dijital defilesine hazır. X vb." Dedi.

Koleksiyonun lansmanını yapan Beckham, Instagram'da "Sınırlamalar özgürleştirebilir. Bu koleksiyon için uzaktan çalışarak kendiliğinden gelişen bir koleksiyon yarattık. İçgüdüseldi. Kendinizde ne değişti? Kim olmak istiyoruz? Ne bekliyorsunuz?"

"Bu koleksiyon özgürlükle ilgili. Keşfetme, giyinmek ve kendin olmak. Kökleri gerçek DNA'mıza, dilimize; güçlü terzilik, keskin renklere, modernliğe ve kadınları giydirmeye uzanıyor."