Kim Cattrall ve Sarah Jessica Parker Yollarını Ayırdı
ÜNLÜ STİLİ

Kim Cattrall ve Sarah Jessica Parker Yollarını Ayırdı

Kim Cattrall ve Sarah Jessica Parker, Sex and the City günlerinden beri süregelen bir kavgaları

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Eylül 2020

Cattrall, yeni dizisi Filthy Rich'i tanıtırken, Los Angeles Times ile yaptığı bir röportajda insanlara bu konuyu internette okumalarını tavsiye etti ve daha fazla yorum yapmayı reddetti. "Her şey Google'da, bu yüzden söylediğim her şey hakkında sizi Google'a davet ediyorum" dedi. "Böyle olduğunu hissediyorum ve etrafımda olup bitenlere baktığımda hiçbir pişmanlık duymuyorum."

Cattrall daha önce ikili arasındaki bir tartışmayı doğruladı ve "zalim" Parker'dan onunla iletişim kurmayı bırakmasını istedi. Cattrall, 2017'de Piers Morgan'ın Life Stories programında, rol arkadaşının Sex and the City serisinden uzaklaşma kararı konusunda "daha iyi" olabileceğini ve dizideki dört yıldızının "asla arkadaş" olmadığını açıkladı.

Bir yıl sonra Cattrall, kardeşi Chris'in ölümünden sonra Parker'ın taziyelerini Instagram'da paylaşarak: "Bu trajik zamanda sevginize veya desteğinize ihtiyacım yok."demişti. Cattrall ayrıca Parker'ı " 'tatlı' kişiliğini geri kazanmak için trajedimizi kullanmakla" ve onun "sürekli böyle davranmasının şimdi ne kadar acımasız olduğunu görüyorum" sözleriyle suçladı.

Parker daha önce, Cattrall'in "asla arkadaş olmadıkları" yorumlarına "kalbi kırıldığını" söyledi.