Prenses Eugenie İlk Bebeğini Bekliyor
ÜNLÜ STİLİ

Prenses Eugenie İlk Bebeğini Bekliyor

Prenses Eugenie ve kocası Jack Brooksbank'tan ilk bebeğini bekliyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Eylül 2020

Buckingham Sarayı Perşembe günü mutlu haberi duyurdu ve bir açıklamada, "Majesteleri Prenses Eugenie ve Bay Jack Brooksbank, 2021'in başlarında bir bebek beklediklerini duyurmaktan çok memnunlar."

Açıklamanın devamında, "York Dükü ve Sarah, York Düşesi, Bay ve Bayan George Brooksbank, Kraliçe ve Edinburgh Dükü bu haberden çok memnun."

Prenses Eugenie de haberi, kraliyetin en sevimli bebek terliklerini tutarken çekilmiş, sevimli bir Instagram gönderisiyle kutladı. "Jack ve ben 2021'in başları için çok heyecanlıyız ..." yazdı. Eugenie, kocasıyla poz verdiği ikinci bir fotoğrafı paylaştı ve gözlerinden de görüldüğü bir şekilde her ikisi de ışıldıyordu.

Jack and I are so excited for early 2021....

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on Sep 25, 2020 at 1:18am PDT

Prenses Eugenie ve Jack Brooksbank yüzükleri 12 Ekim 2018'de taktı. Düğünleri, Meghan Markle ve Prens Harry'nin evlendiği yer olan Windsor Kalesi'ndeki St. George Şapeli'nde gerçekleşti.

Birinci evlilik yıldönümünde Eugenie bu olayı anmak için Instagram'da, "Bu hayatımın en güzel günüydü ... sonsuza kadar ve her zaman! Mutlu bir yıl dönümü, Jack'im !!" yazarak düğünlerinden bir kesit paylaşmıştı.

Yaklaşık iki yıldır evli olmalarının yanında, Eugenie ve Jack ondan fazla yıldır birlikteler. Bu yılın Nisan ayında on yılı birlikte kutladılar ve Eugenie Instagram'da koronavirüs salgını sırasında birlikte karantinada olduklarını açıkladı. "Jack ve ben bugün 10. yıldönümümüzü kutluyoruz ... ve şu anda birlikte olduğumuz için yeterince şanslıyız." Diye yazdı.