Yeni Koyu Karamel Saçlarıyla Californialı Meghan Markle
ÜNLÜ STİLİ

Yeni Koyu Karamel Saçlarıyla Californialı Meghan Markle

Geri kalanımız Mart ayından beri aynı dağınık topuzu yaparken, Sussex Düşesi son zamanlarda bir kaç model denedi bile.

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Eylül 2020

Onu kraliyet görevlerini yerine getirirken gördüğümüzde koyu buklelerine alışmıştık, ama California'ya taşındığından beri işleri biraz değiştirdi. İlk önce, Meghan değil ancak Jennifer Lopez'de görmeye alıştığımız türden, kraliyet dışı bir at kuyruğu vardı. Ancak bu hafta gördüğümüz radikal değişkliği tabi ki Markle yine beklentilerin üstüne taşıdı.

Meghan ve Harry halkın gözünden bir adım geri adım atmış olsalar da, Meghan hala görevlerine inanılmaz derecede odaklanmış durumda. Bu nedenle, yarışmacı Archie Williams'a dokunaklı bir video mesajı göndermek için America's Got Talent'a sürpriz bir şekilde video ile katıldı.

Archie daha önce işlemediği bir suçtan 37 yıl hapis yattı. On yıllarca masumiyeti için savaşmasına rağmen, Archie yalnızca Mart 2019'da serbest bırakıldı. Şimdi AGT yarışmacısı olan Archie'yi Meghan, finalde onu neşelendirmek için tatlı bir video mesajı göndererek "hikayesinden çok etkilendiğini" söyledi.

Meghan'ı izlerken gözlerimizi kıyafetlerinden alamadık, ancak sonbahar stilinden ilham alan hoş bir açık saç rengini de hemen fark ettik. Yüzünü çerçeveleyen tutamları ile saçlarını arkaya bağlayan Meghan'ın yeni karamel saç rengi, her zamanki koyu, esmer buklelerinden bu yana büyük bir değişim. Meghan, son zamanlarda saç rengini değiştiren tek kraliyet üyesi değil, çünkü Cambridge Düşesi de bal tonlarını tercih etmeye başladı.