Beyonce, Yoğun Hayat Temposuna Bir Mola Vermek İstiyor
ÜNLÜ STİLİ

Beyonce, Yoğun Hayat Temposuna Bir Mola Vermek İstiyor

Beyonce, yeni bir röportajında koronavirüs salgınının etkisi üzerine düşünürken ailesiyle geçirdiği vaktin ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlamaya başladığını söyledi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Kasım 2020

Beyonce duygusal olarak, "Bu sefer ailemle olan zamana gerçekten değer veriyorum ve yeni hedefim hayatımdaki stresli şeyleri yavaşlatmak ve çıkarmak." "Müzik endüstrisine 15 yaşında girdim ve dünyayı seyrederek büyüdüm. Durmadan projeler ortaya koydum." Sonuç olarak Beyonce, anlaşılır bir şekilde mola vermeye hazır olmalı.

Şarkıcı Beyonce Knowles ve kızı Blue Ivy Carter, 28 Ağustos 2016'da New York'ta Madison Square Garden'daki 2016 MTV Video Müzik Ödülleri'nde.

"Formation dünya turu sırasında Lemonade'yi piyasaya sürdüm, ikizleri doğurdum, Coachella'da sahne aldım, Homecoming'in yönettiği, Jay ile başka bir dünya turuna çıktım, ardından Black Is King, ve bunların hepsi arka arkayaydı. "Çok ağır ve telaşlı oldu. Mirasımı inşa etmeye ve kültürümü en iyi nasıl aktaracağımı öğrenmekle ve onu en iyi şekilde temsil etmeye odaklanarak çok zaman harcadım. Şimdi, dinlenmeye odaklanmak için kendime izin vermeye karar verdim."

Bu haftanın başlarında Beyonce, uzun süredir beklenen ikinci Ivy Park x Adidas koleksiyonunu piyasaya sürdü ve şarkıcı, reklam kampanyasında rol aldı. Beyoncé'nin kızı Blue Ivy, yeni Ivy Park tanıtım video kliplerinden birinde kısa bir rol bile edindi.

Videoda, Destiny's Child simgesi köpük banyosunda rahatlarken kamera, Blue Ivy'nin annesine göz attığını çekiyor. Beyoncé, "Her gün küvette beş dakikamı tek başıma geçirmeye çalıştım. Hala zor ve hala 'Anne! Anne!'