Meghan Markle Düşük Yapması Konusunda Yazdı
ÜNLÜ STİLİ

Meghan Markle Düşük Yapması Konusunda Yazdı

"Paylaştığımız Kayıplar" başlıklı bir köşe yazısında Sussex Düşesi, kendi kişisel kaybını ortaya çıkarırken, 2020'nin zorluklarına da yansıttı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Kasım 2020

Sussex Düşesi Meghan Markle, The New York Times için yazdığı kişisel makalesinde düşük yaptığını açıkladı. 2020'nin başında kraliyet ailesindeki rolünden geri adım atmaya karar veren Düşes, ilk çocuğu Archie Harrison Mountbatten-Windsor'un bezini değiştirirken "keskin bir kramp" hissettiğini yazdı. "İlk doğan çocuğumu kavrarken ikincimi kaybettiğimi biliyordum," diye paylaştı. Markle, kaybının acısının yanı sıra Breonna Taylor ve George Floyd'un ölümünün ardından dünyanın ortak acısını detaylandırmaya devam etti: Harry ve Meghan'a yakın kaynaklar, deneyimin onları bir çift olarak daha da yakınlaştırdığını ve Harry'nin Meghan'ın makaleyi yazmasını tamamen desteklediğini söyledi. "Acımızı paylaşmaya davet edildiğimizde, iyileşmeye doğru ilk adımları birlikte atıyoruz" . "Yüzlerin maskelerle gizlendiği yeni bir normale alışıyoruz, ancak bizi birbirimizin gözlerinin içine bakmaya zorluyor , bazen sıcaklık dolu, bazen de gözyaşlarıyla. Uzun zamandır ilk defa insan olarak gerçekten birbirimizi görüyoruz. "

''Barışçıl protestolar şiddetli hale gelir. Sağlık hızla hastalığa dönüşür. Bir zamanlar topluluğun olduğu yerlerde şimdi bölünme var ... Bu pandemiyle savaşmak için gereken sosyal izolasyonla birleşen bu kutuplaşma, bizi her zamankinden daha fazla yalnız hissettirdi "diye yazdı Meghan Markle.

Markle ayrıca, 100 kadından 10 ila 20'sinin düşük yaşadığını paylaştı. ''Bu yüksek orana rağmen, düşük yapmak tabu bir konu olmaya devam ediyor ve genellikle kadınları bir destek sistemi olmadan yas tutmaya zorluyor.'' sözlerini de ekledi. Düşes, merhameti teşvik ederek makalesini noktalarken "Bu Şükran Günü, daha önce hiç olmadığı gibi bir tatil olacak ve birçoğumuz sevdiklerimizden ayrı, yalnız, hasta, korkmuş, bölünmüş ve belki de minnettar olacağımız bir şey, herhangi bir şey bulmakta zorlanıyor olacağız. Bu yüzden sevgilierini duymaya ve onlara 'İyi misin?' diye sormalıyız. Fiziksel olarak mesafeli olsak da aynı fikirde olmasak da, gerçek şu ki, bu yıl bireysel ve toplu olarak katlandığımız her şey, aslında bizi her zamankinden daha fazla yakınlaştırdı.'' sözlerini de ekledi.