J.Lo ve Ailesi Instagram'da Dans Etti
ÜNLÜ STİLİ

J.Lo ve Ailesi Instagram'da Dans Etti

J.Lo, single cover'ı için poz vererek hayranlarını büyüledikten sonra yeni şarkısı "In the Morning" i yayınladı. Jennifer Lopez'in kusursuz fiziği şüphesiz dikkat dağıtıcı olsa da, şarkıcının son şarkısı akıllardan çıkmıyor ve çıkışını kutlamak için Insta

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Kasım 2020

J.Lo'nun ailesi, "In the Morning" in piyasaya sürülmesinin şerefine "sanal bir dans partisi" için şarkıcıya katıldı. Alex Rodriguez harekete geçip şarkıyla birlikte şarkı söylerken, J.Lo ve A-Rod'un çocukları da şenliğe katıldı ve kamera önünde bir aile partisine dönüştü.

Her zaman olduğu gibi Lopez, "In the Morning" i tanıtmak için fotoğraf çekiminin ardından da dans partisinde kesinlikle kusursuz görünüyordu. Single'ın lansmanına bağlı bir dizi fotoğraf paylaşan Lopez, fotoğrafçı Mert Alas'ın doğum günü için takım elbisesiyle poz verdi. Söylemeye gerek yok, hepimiz J.Lo'nun mükemmel fiziğine imreniyoruz.

Lopez geçtiğimiz günlerde pandemiyi evde geçirirken formda kalmak konusunda konuştu. Hustlers yıldızı "Tatlılar, tuzlular, şekerler ve karbonhidratlar üzerinde aşırıya kaçmamaya çalışıyoruz" dedi. "Bir tür denge bulmaya çalışmak, kendimi şımartmak ve kendimi rahatlatmakla ilgili. Ama aynı zamanda programıma devam etmek ve hazır olmak da önemli.'' dedi.