Karolina Kurkova 3. Kez Anne Oluyor
ÜNLÜ STİLİ

Karolina Kurkova 3. Kez Anne Oluyor

Ünlü model Karolina Kurkova, üçüncü bebeğine hamile olduğunu duyurdu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Aralık 2020

Eşi Archie Drury ile Tobin ve Noah adında iki oğlu olan ünlü model Karolina Kurkova, 3. kez anne olmaya hazırlanıyor. 36 yaşındaki model, "Daha mutlu olamazdık, böyle bir zamanda bebek beklemek, çok farklı bir deneyim oldu" açıklamasını yaptı.

2018 yılında Harper's Bazaar Türkiye'nin kapak yıldızı olan Karolina Kurkova, anneliğin, odağını değiştirdiğini ve bu sayede yeni alanlar keşfettiğini şöyle anlatmıştı;

"Çocuğunuza duyduğunuz sevgiyi başka hiçbir şeyle kıyaslamanız mümkün değil. Ben hâlâ aynı benim ama artık amaçlarım, önceliklerim bambaşka. Şimdi hayat kariyerim etrafımda değil, aile olarak bizim için neyin en iyi olacağı sorusunun çevresinde dönüyor. Zaten daima anaç bir yanım vardı, erkek kardeşimle veya arkadaşlarımla ilgilenir, hep yaşımdan olgun olduğuma dair sözler duyardım. Bunları düşününce, anne olmak benim için doğal bir geçiş oldu diyebilirim. Ama deneyimin bu denli yoğun olmasını beklemiyordum! Çocuklarınızın her şeyde sizi örnek aldığını bilmeniz üzerinize benzersiz bir sorumluluk yüklüyor."

Çek Cumhuriyeti'nden Amerika'ya geldiğinde ilk yerleştiği yer, pek çok meslektaşının da yaptığı gibi New York'tu. "Doğup büyüdüğüm küçük Decin kasabasının tam tersi sayılabilecek bir şehirken, burası bana hep sıcak davrandı, adeta kollarını açtı diyebilirim. New York'ta on seneden uzun yaşadım ve bir saniyesinde bile sıkıldığımı hatırlamıyorum. Bu şehrin nabzını başka hiçbir yerle kıyaslamak mümkün değil. Çocuklarımızı büyütmeyi seçtiğimiz Miami'nin dingin, doğaya yakın yaşam stilinin tam zıttı bir hayatım vardı. İkinci evim olarak gördüğüm bu şehri zaman zaman ziyaret edip arkadaşlarımla zaman geçirmek, hayatıma ihtiyacım olan dengeyi getiriyor. Artık bana bu kadarı yetiyor."