Gigi Hadid, Dua Lipa ve Bella Hadid Noel'i Evlerinde Kutladı
ÜNLÜ STİLİ

Gigi Hadid, Dua Lipa ve Bella Hadid Noel'i Evlerinde Kutladı

Yolanda ve Anwar Hadid de kutlamaya katıldı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Aralık 2020

COVID-19 salgınının devam eden etkileri nedeniyle, 2020'nin tatil sezonu çoğu aile için biraz farklı oldu. Çok sayıda yerde kısıtlamalar devam ettiğinden, sosyal mesafeyi uygulamak ve Noel boyunca daha küçük kutlamalar yapmak çok önemli bir hale geldi. Anwar Hadid ile çıkan Dua Lipa, Anwar Hadid'in annesi Yolanda Hadid ve kız kardeşleri Gigi ve Bella Hadid'in de dahil olduğu, katıldıkları küçük kutlamadan fotoğraflar paylaştı.

Lipa ve Anwar, kırmızı halıda ilk çıkışlarını Kasım 2019'da AMA'da yaptılar ve o zamandan beri de ayrılamaz görünüyorlar. Lipa ayrıca, birkaç kez Anwar'ın kız kardeşleriyle fotoğraflanmıştı.

Şarkıcının Instagram fotoğraflarında Lipa, Hadid ailesiyle beraber Noel için zencefilli kurabiye evleri dekore ettiler ver ayrıca hepsi komik gözlükler giyip, kutlamaları muhtemelen normalden çok daha sessiz olsa da, eğlenceli fotoğraflar çektiler.

Bu ayın başlarında Lipa, yeni hitlerini Saturday Night Live sahnesindeydi. Instagram'da performansının da bir videosunu paylaştı: "2020'deki son gösterileri için SNL sahnesine tekrar davet edilmek büyük bir onurdu. Bu sahenyle yılımı tamamladığım ve SNL'nin olduğu için çok şanslı hissettim. Bende bir skeç hazır !! Herkesin çalışmasını izlemek ve bu işin arkasındaki sihirli dokunuşlaru asla unutmayacağım. Kristen Wiig ve tüm oyuncular çok havalıydı ve hala tüm enerjiyi hissediyorum. "