Emma Roberts Anne Oldu
ÜNLÜ STİLİ

Emma Roberts Anne Oldu

Emma Roberts ve sevgilisi Garrett Hedlund'un oğlu oldu, bebeğe Rhodes adı verildi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Aralık 2020

Garrett Hedlund ile yaklaşık bir buçuk yıldır aşk yaşayan oyuncu Emma Roberts anne oldu. Çift, 'Rhodes' adını verdikleri erkek bebeklerini kucaklarına aldı. Bebeğin ve annenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

İlk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşayan çiftin oğullarının geçtiğimiz pazar günü dünyaya geldiği öğrenildi.

Emma Roberts, hamilelik süreci ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. 29 yaşındaki Roberts, kadınsal rahatsızlıkları olduğu için doktorlardan daha önce yumurtalıklarının dondurulmasına dair tavsiye aldığını ve bu durumun kendisini korkuttuğunu ifade etmişti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Emma Roberts şunları söylemişti: Bu konuda yalnız değildim. Çevremdeki hemcinslerimin de kadınsal rahatsızlıkları bulunuyordu. Tüm bunları kafaya takmamayı başardığım anda da hamile kaldığımı öğrendim. Gebelik, yapabileceğiniz en iyi planın plan yapmamak olduğunu fark etmemi sağladı.

Emma Roberts, Hollywood'un tanınmış ailelerinden birine mensup. Julia Roberts'ın büyük erkek kardeşi Eric Roberts ile Kelly Roberts'ın kızı olan Emma, 9 yaşından bu yana oyunculuk yapıyor. Emma Roberts, halası Julia Roberts ile iyi dost olmasıyla da biliniyor.