Sex and The City'nin Geri Dönüşü İkonik Yıldızları Tarafından Doğrulandı
ÜNLÜ STİLİ

Sex and The City'nin Geri Dönüşü İkonik Yıldızları Tarafından Doğrulandı

.And Just Like That ... adlı 10 bölümlük bir geri dönüş serisiyle, orijinal oyuncu kadrosunun üyeleriyle birlikte HBO Max'de başlayacak olan ikonik seri Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ve Kristin Davis tarafından Instagram'da da söylentileri onaylayan

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Ocak 2021

Sınırlı bölümle çekilen dizinin çıkış tarihi hala bilinmemekle birlikte, Parker ve dizinin diğer yıldızları, Pazar akşamı New York'da yer alan vir tanıtım filmi paylaştı. "Sabırsızlanıyorum, nerede kaldılar?" yazan Parker, Carrie Bradshaw'ın imza yazı stilini yansıtan bir yorumla herkesi heyecanlandırdı.

"Her şey mümkün .... Hadi buluşalım!" Charlotte York olarak geri dönecek olan Davis ve Miranda Hobbes'u oynayan Nixon, "Sen, ben, New York ... her şey mümkün." sözleriyle de paylaşım yaptı.


Darren Startarafından yaratılan ve Candice Bushnell'in kitabına dayanan SATC, ilk olarak 1998'den 2004'e kadar HBO'da yayınlandı. Ardından seriyi 2008'de bir film ve 2010'da da bir devam filmi izledi. Deadline ikonik seriyi, 'Carrie, Miranda ve Charlotte için "30'lu yaşlarında hayatın ve arkadaşlığın karmaşık gerçekliğinden 50'li yaşlarındaki hayatın daha da karmaşık gerçekliğine uzanan yolculuğu'' olarak değerlendirdi.

Çekimlerin ilkbahar sonlarında New York'ta başlaması planlanıyor. Parker, Nixon ve Davis, her iki SATC filmini de yazan ve yöneten Michael Patrick King ile birlikte olacak. Söylentiler ilk olarak Aralık 2020'de Cattrall olmasa da dizinin yeniden bir geri dönüş serisi olarak çekileceğine dair bir olasılık olduğu konusunda ortaya çıkmıştı.