Brooklyn Beckham, Sevgilisi Nicola Peltz'in Mektubunu Dövme Olarak Yazdı
ÜNLÜ STİLİ

Brooklyn Beckham, Sevgilisi Nicola Peltz'in Mektubunu Dövme Olarak Yazdı

Brooklyn Beckham, boynunda nişanlısı Nicola Anne Peltz tarafından kendisine yazılan bir aşk mektubunu dövme yaptırdı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Ocak 2021

21 yaşındaki fotoğrafçı, yeni dövmesini Instagram'da "aşk mektupları" olarak paylaştı. ''Sonsuzluğum. Endişeli hissettiğinizde bunu oku. Ne kadar derinden sevildiğinizi bilmeni istiyorum " yazan mektup, Nicola Peltz tarafından yazılmıştı:

"Tanıdığım en kibar kalbe sahipsin ve umarım sevginden ayrı bir günüm olmaz. Benim için inanılmazsın. Yavaş nefes alır ve bana güvenirsen, her şeyi atlatabiliriz. Seni her şeyin ötesinde seviyorum. Her zaman sev, gelecekteki eşin''.

Neredeyse 30'dan fazla dövmesi olan Brooklyn'in, 26 yaşındaki gelecekteki eşine adanmış birçok dövmesi var ve en sonuncusu Nicola'nın ona yazdığı mektuptan birkaç gün sonra yapıldı. Öncesinde, Brooklyn'in sağ alt kolunun görüntüsünü paylaştığı bir fotoğrafta da, "Hayatım, aşkım, gerçeğim, nefesim, kıymetlim" yazan bir dövme vardı.

Diğer söylentiler arasında, aktrisin adı ve gözlerinin resmi ile rahmetli büyükannesinin adı yer alıyor. Peltz'in büyükannesi Gina, Ocak 2020'de vefat etti ve çift ona son derece yakındı. Nicola ona ikinci anne olarak atıfta bulunuyordu.

Çift, ilişkilerini ilk olarak Ocak 2020'de Instagram'da doğruladı. Temmuz ayında Brooklyn, dizinin üstüne çöktüğünü açıkladı ve Peltz'den onunla evlenmesini istedi. Yeni nişanlanan çifti "İki hafta önce ruh eşime evlenme teklif ettim ve o evet dedi ... Ben dünyanın en şanslı adamıyım. En iyi koca ve en iyi baba olacağıma söz veriyorum, seni seviyorum bebeğim. " yazmıştı