Sevgililer gülü
MODA

Sevgililer gülü

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Şubat 2011

Yağmur sonrasında veya sabahın erken saatlerinde, üzerinde çiğ damlaları olan bir gülün taze ve yumuşak kokusu ve dokunmaya kıyamayacağınız nazik dokusu… Sevgililer Günü gülsüz olmaz diyorsanız ve aynı zamanda işlevsel ürünler arıyorsanız, ATTIRANCE Gül serisi tam size göre! Sabun, peeling, duş jeli, şampuan, el kremi, vücut kremi, banyo tuzu, banyo sütü… Güle dair aklınıza ne geliyorsa hepsi ATTIRANCE'ta! Siz de ATTIRANCE'ın çekimine kapılın!

ATTIRANCE Güllü Hediye Seti:
Kimsenin hayır diyemeyeceği bir hediye! Bakması ayrı zevk, kullanması ayrı zevk... Özellikle hassas ciltler için önerilen gül serisi kış aylarında kuruyan ve hasar gören cildinizi onarmaya yönelik mükemmel bir seçim!

ATTIRANCE Güllü Banyo Köpüğü-500 ml.
Gül, sardunya ve cananga esansiyel yağları ile zenginleştirilmiş banyo köpüğü, banyoyu eşsiz bir keyfe dönüştürüyor. Hassas ve kuru ciltleri yatıştırıp rahatlatıyor, nemlendirip kadife gibi yapıyor. İçeriğindeki doymuş yağlar tutkuları harekete geçirip afrodizyak etkisi yapıyor.

ATTIRANCE Güllü Vücut Peelingi-300 ml.
ATTIRANCE Güllü Vücut Peelingi cildinizin taze bir gül tomurcuğu gibi çiçek açmasına yardım edecek. Ovucu ince tuz tanecikleri cildinizi ölü hücrelerden arındırıp yenilerken gül, badem, jojoba ve mango yağları bakım yapıyor.

ATTIRANCE Güllü Banyo Tuzu-600 gr.
Güllü Banyo Tuzu cildi temizleyip bakım yapıyor, rahatlatıyor, kan dolaşımını hızlandırıp cildin yenilenmesini sağlıyor. Gül banyosunun sihirli etkisi zihinsel dengeyi güçlendiriyor, vücut enerjisini arttırıyor. Potasyum ve sodyum iyonları bakımından zengin banyo tuzu hem vücut hem de zihin için mükemmel bir canlandırıcı!

ATTIRANCE Güllü Şampuan-250 gr.
Saçlarınızdan havaya mis gibi gül kokusu karışıyor… Kuru saçlar için nemlendirici özelliğe sahip güllü şampuan doğal ve değerli ekstrelerle saçınıza bakım yapıyor. Saçı güçlendirip sağlıklı ve hacimli ve ışıltılı olmasını sağlıyor.

ATTIRANCE Güllü Kalp Banyo Topu
Romantizmde son nokta! İçinde minik kalplerin olduğu mis kokulu bir gül banyosu… Hayal etmek bile heyecan verici…

ATTIRANCE Gül Sabun
Yumuşak bir gül kokusuna sahip %100 el yapımı ATTIRANCE Gül Sabun, cildi nemlendiriyor ve yeniliyor. Özellikle kuru ve hassas ciltle için tavsiye edilen yumuşak formüllü Gül Sabun, hayvansal yağlar, koruyucu içermiyor

ATTIRANCE Sharon Sabun-100 gr
Hayalperest, tutkulu ve küçük bir tanrıça… Samimi ama gizemli… Bir sabundan çok daha fazlası: muhteşem kokusu ile hayallere meydan okuyan bir deneyim!