Pamuk helvanın pembesi, gökyüzünün mavisi, bulutların beyazı, gecenin siyahı…
MODA

Pamuk helvanın pembesi, gökyüzünün mavisi, bulutların beyazı, gecenin siyahı…

Wrangler 2011 İlkbahar/Yaz koleksiyonu

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Nisan 2011

Kadınlar için renkli denim, Wrangler 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonunda yepyeni boyutlara ulaşırken tişörtler ve diğer üst grup ürünleri ana renklerin en cesur tonları ile çeşitleniyor. Boyalar, yıkamalar ve ileri teknolojnin kombinasyonu kullanılarak tasarlanan bu jeanler original tarzları ile göz alıyor…

Pamuk Helva Tadında Jean'ler…

Wrangler, 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu'nun en dikkat çekici yıkamalarından biri olan Antique Tint, pembenin soldurulması ile elde ediliyor. Böylece, dar kesim jean Molly, beyazın altından parlayan pamuk helva pembesi ile dikkat çekiyor.

Bulutsuz bir Gökyüzü…

Beyaz rengin üzerinde belli belirsiz mavi bulutları andıran Whitened Sky yıkaması, dar kesim Molly, daralan paça Bill ve bilek üzerinde biten paçaları ile dikkat çeken Laura ile tüketicinin beğenisine sunuluyor.

İlkbahar/Yaz Koleksiyonu'nda Yeşil ve Tonları…

Antique Paint yıkaması, dar kesim jean Molly için ilginç bir yıkama örneği sergiliyor. Bu yıkama ile Molly, yeşilin birkaç farklı tonu için gölge oyununa sahne olan zarif bir görüntü sunuyor.

Siyahtan Aydınlığa: Uyumlu Gri

Siyahtan daha yumuşak ve en az onun kadar uyumlu olan gri, güvenebileceğiniz bir renk olarak koleksiyondaki yerini alıyor. Highway Grey yıkaması skinny jean Stokes ve daralan paça Bill modellerine yeni bir soluk getiriyor. Ön ceplerin altındaki çizgiler özellikle dikkat çekiyor…

Gecenin Karanlığı: Siyah'a Doğru…

Renklerin en koyusu olan siyah yaz sezonunda bile aşkı hissettiriyor. 2011 Koleksiyonu'nda Wrangler'in ilk tercihi olan True Black yıkaması, skinny jean Stokes' da göze carpıyor.

Indigo Indigo Indigo!

Wrangler SS11 Koleksiyonu'nda mavinin tonlarına her alanda yer veriliyor. Worn Across America jean grubunda dikkat çeken dört farklı tondan, kullanılmış ve onarılmış efektli Nomad Blues yıkamasına, ya da solmuş Festivlal Used ve koyu Nevada Night'a kadar birçok yıkamada mavinin türlü tonunu bulmak mümkün oluyor…

Alessandro Vigano, Wrangler EMEA Bölgesi Kreatif Direktörü: "Renkli denim, derin bir kapsama sahiptir ve denemeler için yer açar. Bu sezon Wrangler renklere hayal gücüyle yaklaşırken, belirgin ana renklerin ötesine çıktı ve yerinizde doğrulup, "vay be!" demek isteyeceğiniz yıkamalar yarattı. Wrangler'in SS11 renkli denimleri tüm dikkatleri üzerlerinde topluyor."