Baharı Jansport Cloud Ripper serisi ile kucaklayın
MODA

Baharı Jansport Cloud Ripper serisi ile kucaklayın

Yüksek teknoloji ile üretilen 4 yeni teknik çanta, şehirden uzak maceralarınızda sizinle...

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Nisan 2011

Güneşin parlamaya başladığı Nisan ayında kendini evinden dışarı atıp baharın güzelliğini yaşamak isteyenler Jansport ile özgürlüğü keşfetmeye hazırlanıyor. Dünya genelindeki kullanıcılara kaliteli sırt çantaları, seyahat ekipmanları ve okul aksesuarları sunan orijinal outdoor markası JanSport®, Cloud Ripper Serisi ile baharı kucaklıyor. Farklı aktiviteler için tasarlanan Cloud Ripper Serisi ile görkemli parkurlarda yapacağınız patika yürüyüşleri ya da tırmanışlar çok daha keyifli ve kolay olacak.

Esnekliği, Dayanıklılığı ve Kolay Ayarlanabilir Askıları ile Maceraya Hazır…

JanSport'un yeni Cloud Ripper çantaları, akıllı tasarımları ile her türlü ihtiyaca yanıt veriyor. Serideki iki yeni tasarımda çığır açan Arch Rival™ sistemi kullanılmış. Bu seyede çantalarda optimum ağırlık transferi ve yük taşıma konforu sağlanıyor. Arch Rival™ yapısının benzersiz şekli, çantanın yanlarına ve üst kısmına esneklik kazandırırken, hafifliği ve güçlü yapısı ile uzun süreli dayanıklılık sağlıyor. Ayrıca serinin, ayarı kolay sırt paneli sayesinde, omuz askıları üç pratik adımla ayarlanabiliyor: mükemmel uyum için aç, ayarla ve kilitle.

Mart 2010 yılında Mazama, Salish, Talus, Catalyst isimleri ile lanse edilen Cloud Ripper serisine 2011 de eklenen 2 yeni çanta modeli, Tehipite ve Eichorn isimlerini taşıyor.

"Tehipite" ile Şehirden Kaçış Planı…

Daha kısa süreli outdoor maceraları için tasarlanan Tehipite hafif, dayanıklı ve yola hazır.

Hava sirkülasyonu sağlayan tasarımı ve dolgulu yapısıyla sırtınızı tam desteklerken kolay ulaşabileceğiniz su bölmesiyle de gün boyu rahatlık sağlıyor. Versa-Wing™ cep sistemi, ön cepleri ve çok seçenekli bağlama noktaları ile eşyaların dağılmasına engel oluyor.

Eichorn

Kış performanslarınız için tasarlanan bu model kar maceralarınız için yeterince geniş; sırt çantanızla yapacağınız uzun yaz keşifleriniz içinse son derece hafif. Eichorn'un artı litrede sağlayan kapaklı ağzı ve su geçirmez fermuarı, malzemelerinizi doğa şartlarından koruyor.