Levi’s yaz aksesuarları
MODA

Levi’s yaz aksesuarları

Levi's'ın cesur aksesuarları son derece kendinden emin

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Temmuz 2011

Şapkasız Çıkmayın!
Şehir içi ve plaj kullanımına yönelik çeşitli modellerde Levi's şapka ve kepler, gün boyunca sizi güneşin zararlı ışıklarından korurken, yaz akşamları ise tarzınızı sıra dışı bir şekilde tamamlamanıza yardımcı oluyor.Levi's kadın koleksiyonunda yaz mevsimine yakışan geniş kenarlı kumaş şapkalar ve hasır şapkalar bulunuyor. Erkekler için ise Levi's markasının logosu bulunan kepler, farklı renk alternatifleriyle karşımıza çıkıyor. Ekose desenli modeller özellikle dikkat çekici. Kendinden emin ve modern çizgiler taşıyan fötr şapkalar ise daha çok şehir içi kullanımda tercih ediliyor.

Kıyafetinizi Levi's şallarla kombinleyin
Levi's'ın şallarını ise hem kadınların hem de erkekler rahatlıkla kullanabiliyor. Şallarda ekose desenin yanı sıra plajda yıpranmış tarzda solgun renkler ön plana çıkıyor. Gri tonları, mavi, haki yeşil, mercan favori renkler. İster bohem, ister modern, hatta isterseniz asi bir görüntü için bu yaz en büyük yardımcınız Levi's'ın şalları olacak!

İmajınızı Levi's kemerlerle tamamlayın
Levi's'ın kadın ve erkek koleksiyonundaki kemerlerin deri, denim, kumaş ve zımbalı modelleri bulunuyor. Farklı renk alternatifleriyle bu kemerler, tarzınızı konuşturmanız için tasarlamışlar.

Levi's'ın 'Kaliforniya Rüyası'
Levi's'ın 2011 Yaz Koleksiyonu, heyecan verici bu farklı çizgisiyle dikkat çekiyor. Levi's, 2011 yazında "California Dreaming", yani "Kaliforniya Rüyası" temasını işliyor. Hiçbir şeyin olanaksız olmadığı ve hayallerin gerçeğe dönüşebildiği Kaliforniya'nın parlak güneşi koleksiyondaki aksesuarlarda da yansımasını bulunuyor.